12:50 Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Αποκάλυψη: Οι επαφές του Γιαννακόπουλου με μεγάλη εταιρία για το project της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αποκάλυψη: Οι επαφές του Γιαννακόπουλου με μεγάλη εταιρία για το project της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μπορεί σε πρώτη φάση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να δήλωνε απογοητευμένος από την κατάσταση που αντίκρυσε στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αναφορικά με το οικονομικό στάτους της ΠΑΕ, όμως ο ισχυρός άνδρας του τμήματος μπάσκετ δεν έχει βγάλει από το μυαλό του το μεγάλο στοίχημα και σύμφωνα με πληροφορίες του Ereportaz, έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματα για το μεγάλο deal.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται σε επαφές με μεγάλη εταιρία στο εξωτερικό για να μπει ενεργά στην ΠΑΕ, με τον ίδιο να εξασφαλίσει το μάναντζμεντ του τμήματος. Η εταιρία αυτή είναι η Emirates, κάτι που και μόνο στο άκουσμα του ονόματος δίνει άλλη προοπτική στο θέμα.

Ο Γιαννακόπουλος έχει προτείνει στην εταιρία όχι μόνο την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ αλλά και την εκμετάλλευση του ΟΑΚΑ, κάτι για το οποίο έχει εκφραστεί ως project και επίσημα από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Αυτό το διπλό πακέτο δεν ηχεί καθόλου άσχημα στα αυτιά των υπεύθυνων της Emirates, πόσο μάλλον τώρα που τα χρέη της ΠΑΕ έχουν διευθετηθεί και τα οικονομικά «βαρίδια» έχουν ελαφρύνει.

Οι εξελίξεις αναμένονται μετά το Πάσχα και σίγουρα το καλοκαίρι θα είναι καυτό για τους πράσινους.

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας