22:36 Σάββατο 28 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ηθοποιός «Mε χειραγωγούσε και με έκανε βαποράκι του…»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ηθοποιός «Mε χειραγωγούσε και με έκανε βαποράκι του…»

Τα τελευταία χρόνια έχουν εξαρθρωθεί αρκετά κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών από την Ελληνική Αστυνομία. Σε πολλές από αυτές τις υποθέσεις είδαμε να εμπλέκονται και ονόματα ανθρώπων της τέχνης και του θεάματος. Βέβαια στην πλειονότητα των παραπάνω περιπτώσεων οι λεγόμενοι «επώνυμοι» ήταν μόνο χρήστες ουσιών και δεν είχαν κάποια άλλη σχέση με τα κυκλώματα.

Του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ


Η «Μ» φέρνει στο φως τη μαρτυρία μιας πρώην συντρόφου δημοφιλέστατου πρωταγωνιστή που ενεπλάκη υπόθεση κοκαίνης και αποκαλύπτει όλα όσα βίωσε στο πλευρό του!


Ένας εκ των γνωστών προσώπων που στο παρελθόν είδε το όνομά του να εμπλέκεται σε σχετική υπόθεση ανήκει στους πρωταγωνιστές πρώτης γραμμής. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα ήθελαν τον εν λόγω ηθοποιό να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο πελατολόγιο κυκλώματος κοκαΐνης, καθώς μέσω κωδικοποιημένων τηλεφωνικών συνομιλιών φερόταν να έκανε συχνά… παραγγελίες για άσπρη σκόνη.

Άρνηση

Ο ηθοποιός από την πρώτη στιγμή αρνούνταν οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τέτοια ή άλλου είδους δίκτυα και πως ποτέ του δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» φέρνει στο φως τη μαρτυρία μιας πρώην συντρόφου του πρωταγωνιστή, η οποία μιλώντας στην εφημερίδα δίνει τη δική της διάσταση στην υπόθεση και αποκαλύπτει όλα όσα είδε και έζησε στο πλευρό του. Τα όσα καταγγέλλει και προσάπτει στον πρώην αγαπημένο της έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είχε υποστηρίξει εκείνος στο παρελθόν για τη σχέση του με τις απαγορευμένες ουσίες. Μάλιστα, η γυναίκα υποστηρίζει πως ο ηθοποιός την είχε χρησιμοποιήσει ακόμα και ως βαποράκι. «Είχα σχέση μαζί του για κάποιο χρονικό διάστημα. Φυσικά τον έχω δει να κάνει χρήση κοκαΐνης, το έκανε μπροστά μου. Το άτομο αυτό με χρησιμοποίησε με πολλούς τρόπους. Ένας εξ αυτών ήταν και να του προμηθεύω η ίδια κοκαΐνη από άτομο που την εμπορευόταν» ισχυρίζεται η πρώην σύντροφος του καλλιτέχνη και εν συνεχεία αποκαλύπτει στην «Μ» πως ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να της προσφέρει κοκαΐνη: «Στην αρχή μου έλεγε ότι δεν είναι εθισμένος, αλλά δεν άργησα να τον δω σε φριχτή κατάσταση. Mε χειραγωγούσε και εγώ ανεχόμουν τα πάντα. Μου πρόσφερε κοκαΐνη -φυσικά δεν τη δέχτηκα- για να μη μου φαίνεται αηδιαστικός όταν ήταν φτιαγμένος. Έμεινε μαζί μου όσο του ήμουν χρήσιμη, για όσο είχε κάποιο όφελος. Έτσι κάνει πάντα…».

Στα γυρίσματα

Την ίδια στιγμή, άνθρωπος, που λόγω της ιδιότητάς του φαίνεται να γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις, αναφέρει ότι στο παρελθόν ο συγκεκριμένος ηθοποιός έκανε χρήση κοκαΐνης ακόμα και στα γυρίσματα δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς στην οποία συμμετείχε.
«Φαινόταν ότι ο ηθοποιός έκανε χρήση και ερχόταν στα γυρίσματα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Άλλωστε κάποιες φορές στα γυρίσματα ο ηθοποιός μοιραζόταν τις ουσίες με δύο ακόμη άτομα που εργάζονταν στη σειρά. Δεν κρύβονταν ιδιαίτερα, καθώς τύχαινε να κάνουν αστεία γύρω από το θέμα χωρίς να προσέξουν ποιος άλλος μπορεί να τους άκουγε. Θυμάμαι ότι ο ηθοποιός είχε υπερδιέγερση, ήταν χαμένος ή μιλούσε αργά, χανόταν συχνά στην τουαλέτα» ισχυρίζεται πρόσωπο που στο παρελθόν βρέθηκε στο περιβάλλον του ηθοποιού.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Εστία διασποράς κορωνοϊού η κηδεία του 16χρονου που «έσβησε» σε δεξαμενή μούστου

Απαράδεκτη ρατσιστική ερώτηση από την Μάρα Μεϊμαρίδη: «Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι;»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας