2:03 Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Αποκαλυπτικό έγγραφο: Προτεραιότητα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα έχουν οι VIP του Conference League

Αποκαλυπτικό έγγραφο: Προτεραιότητα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα έχουν οι VIP του Conference League

H Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος έφερε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο στο οποίο ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ζητά από τους διευθυντές των τμημάτων να εξετάζουν κατά προτεραιότητα τους VIP του τελικού του Conference League.

Συγκεκριμένα, στο σχετικό έγγραφο, το οποίο υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφέρονται τα εξής:

«Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024 σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και “Marriot Athens”.

Τα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί. Την όλη διαδικασία θα συντονίζει ο Αναπληρωτής Διοικητής κος Βεν. Μπατής», αναφέρεται στο έγγραφο που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Αναστάσιος Γρηγορόπουλος.

H Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος στην ανάρτηση στην οποία δημοσιεύει και το έγγραφο αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Αν είσαι vip, πλούσιος, θεατής του τελικού ποδοσφαίρου απ τους λίγους και κάτοικος ακριβών ξενοδοχείων του κέντρου κάτω δεξιά στην εικόνα. Ευαγγελισμός μόνο για σένα», τονίζοντας πως την ίδια ώρα εκατοντάδες ασθενείς περιμένουν με τις ώρες για να εξεταστούν και πολλές φορές νοσηλεύονται στα ράντζα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφονία στο Μενίδι: Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής – «Αποθρασύνονται και ο ένας εμπνέεται από τον άλλο»

Εξαπάτησαν 86χρονη και της πήραν 10.000 ευρώ και λίρες αξίας 32.000 ευρώ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας