Αποκλειστικό : Νέο γλέντι σε μπουζούκια για τον Πάνο Καμμένο-Στον Χάρη Γαλανό Mr Elysee

Αποκλειστικό :  Νέο γλέντι σε μπουζούκια για τον Πάνο Καμμένο-Στον Χάρη Γαλανό Mr Elysee

Τον … Μαρκήσιο ντε Σαντ της νύχτας Χάρη Γαλανό, επισκέφθηκε ο Πάνος Καμμένος με την παρέα του και αποθανάτισε αποκλειστικά το ereportaz.

O Χάρης Γαλανός ύστερα από 25 χρόνια στο λονδρέζικο «Elysee», γνωστό και ως «κολαστήριο» στους Έλληνες φοιτητές που επέμεναν στο ελληνικό γλέντι ακόμη και όσο σπούδαζαν, απολαμβάνει γι΄ άλλη μια χρονιά το αθηναϊκό κοινό.

Εκεί βρέθηκε να διασκεδάζει ο Πάνος Καμμένος με την παρέα του. Και φαίνεται πως το σύνθημα :”Τεχνικοί ανάψτε τα λέιζερ κι εσείς χορέψτε, δεν το χρεώνουμε” που δίνει με το σύνθημα του ο Χάρης Γαλανός, κάτι έκανε στον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας που γελάει.

Η εμφάνισή του Χάρη Γαλανού γύρω στις 2.15 π.μ. προκαλεί τσουνάμι ενθουσιασμού: σαμπάνιες ανοίγουν, λουλούδια εκσφενδονίζονται και τραπέζια πέφτουν ορμητικά μπροστά στα πόδια του.

Ο ήχος από το σπάσιμο των πιάτων εκκωφαντικός. Εδώ οι τύψεις ξηλώνονται –όπως οι ταπετσαρίες– τα πάθη απελευθερώνονται και οι αμαρτίες εξαγνίζονται μ’ ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Το μοναδικό μέτρο είναι η ψυχική εκτόνωση, παρεξηγήσεις δεν υπάρχουν.

Έχοντας την περισσότερη ώρα τα μάτια κλειστά και κινούμενος στους δικούς του ρυθμούς –ένα είδος ατομικής χορογραφίας–, ο Γαλανός παρασύρει τον κόσμο σε μια γιορτή γνήσιων συναισθημάτων, από καψούρα μέχρι στενοχώρια. Εξομολογητής των θαμώνων· όταν δεν βρίσκεται στην πίστα, κάθεται δίπλα τους, βάζει ένα ποτό κι ακούει ό,τι έχουν να του πουν.

Σχόλια