Όλη η αλήθεια για Παντελίδη και Sin boy: Ούτε Δόθηκε ποτέ Άδεια – Ούτε ζητήθηκε από κανέναν

Όλη η αλήθεια για Παντελίδη και Sin boy: Ούτε Δόθηκε ποτέ Άδεια – Ούτε ζητήθηκε από κανέναν

Στον κόσμο του Sin Boy με τους «Πεφωτισμένους» που τον κυνηγούν για να τον σκοτώσουν, τις κακές δισκογραφικές εταιρίες και τις δεκάδες συνωμοσίες εναντίον του, μπορούν τελικά να συμβούν τα πάντα.
Αυτό και έκανε λοιπόν χρησιμοποιώντας ένα rif από το πασίγνωστο τραγούδι «Τα σχοινιά σου (Μένω εδώ)» στο τελευταίο του τραγουδιστικό πόνημα με τίτλο «Desole».

Το κομμάτι ανέβηκε οπτικοποιημένο στο You Tube στις 27 Σεπτεμβρίου και μέχρι τώρα έχει περάσει το ένα εκατομμύριο τετρακόσιες εβδομήντα έξι χιλιάδες views.
Το οξύμωρο είναι ότι ο Sin boy ή Lil Jesus όπως θέλει να τον αποκαλούν πλέον, περπατάει κρατώντας ένα μεγάλο παλιό κασετόφωνο, από τα ηχεία του οποίου ακούγεται ο αδικοχαμένος Παντελίδης να ερμηνεύει το ρεφρέν από το «Τα σχοινιά σου».

Το ζήτημα ήταν κατά πόσο είχε την άδεια να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο απόσπασμα από το τραγούδι, αφού για να το κάνει χρειαζόταν να πάρει άδεια από την οικογένεια του Παντελή.

Το E- reportaz επικοινώνησε με την Κα Αθηνά Παντελίδου η οποία μας είπε πως Ούτε Δόθηκε Άδεια – Ούτε Ζητήθηκε Ποτέ Άδεια από κανέναν. Καλό θα ήταν να μην διαδίδονται αυτά τα πράγματα.

Δείτε το βίντεο

Αυτή η κίνηση ήρθε δύο εβδομάδες μετά την υβριστική ανάρτηση που είχε ανεβάσει σε story στο Instagram, στην οποία έγραφε: «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε επειδή τράκαρε μεθυσμένος».
Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν έντονες.

Ο Παντελής Παντελίδης είχε μια καριέρα και μια λάμψη ενός αυτόφωτου κομήτη που ταρακούνησε συθέμελα την ελληνική δισκογραφία, πριν σβήσει σε εκείνο το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σχόλια