6:06 Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Αποκλειστικό: Ποιοι περιμένουν σινιάλο από τον Γιώργο Παπανδρέου

Αποκλειστικό: Ποιοι περιμένουν σινιάλο από τον Γιώργο Παπανδρέου

Ο κύβος ερίφθη, τα πρώτα τηλεφωνήματα έπεσαν ωστόσο δεν είναι γνωστό αν ο  Γιώργος  Παπανδρέου επιμείνει έως το τέλος στην υποψηφιότητα του  την οποία θα στηρίξουν άπαντες – άμεσα ή σιωπηρά  – πλην του Α. Λοβέρδου  που έχει δώσει τα χέρια ξανά με τον  Βενιζέλο.

Του Μιχ.Ι.Ασημάκη

Σήμερα θα συνεδριάσει η  Επιτροπή Δεοντολογίας του  ΚΙΝΑΛ για να ανακοινώσει παράταση του χρόνου υποβολής υποψηφιοτήτων, ίσως και μέχρι τα τέλη της επόμενης  εβδομάδας. Αν ο  ΓΑΠ  ανακοινώσει, εκτιμάται ότι στο παιχνίδι θα μείνουν Ανδρουλάκης – Λοβέρδος,  όπως και το 2007  όταν απέναντι  του είχαν  τεθεί Βενιζέλος – Σκανδαλίδης όπου ο δεύτερος του είχε στείλει για να εξωπετάξουν τον πρώτο, πράγμα που συνέβη τελικά.

Στο ένα ερώτημα αν μπορεί ο ΓΑΠ να  επαναφέρει το  ΠΑΣΟΚ σε κάποια μορφή διψήφιου ποσοστού, η  απάντηση είναι ότι και το  2009 παρότι  είχε χάσει σε εθνικές  (2004) ,  ευρωεκλογές  (2004), δημοτικές  (2006) και εθνικές  (2007), εν τούτοις κυριάρχησε   και στις ευρωκάλπες  (2009) και λίγους  μήνες αργότερα, στις εθνικές.  Βέβαια μέσα σε δύο χρόνια πήγε το ΠΑΣΟΚ από το 45% στο 13% για να το πάρει ο  Βενιζέλος και να το κατεβάσει ακόμη πιο χαμηλά στο  5%. Άρα καμιά στατιστική  του παρελθόντος δεν έχει ιδιαίτερη αξία  όταν μιλά κανείς για Παπανδρέου.

Περαιτέρω το ereportaz πληροφορείται   ότι Ραγκούσης και  Ξενογιαννακοπούλου  περιμένουν σινιάλο να μετακινηθούν  από τον ΣΥΡΙΖΑ στο  ΠΑΣΟΚ σε όποια φάση αυτό κριθεί σκόπιμο.  Κατά τις  ίδιες πηγές, πολύ κοντά σε τέτοιες ζυμώσεις βρίσκεται κι ένας άλλος γνώριμος, ο  Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας