16:12 Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Αποκλειστικό: Καταθέτει υπόμνημα με νέα στοιχεία-φωτιά ο Σ. Μιωνή

Αποκλειστικό: Καταθέτει υπόμνημα με νέα στοιχεία-φωτιά ο Σ. Μιωνή

Ο Σάμπι Μιωνή ξαναχτυπά! Στην κατάθεση υπομνήματος το οποίο θα περιέχει νέα στοιχεία-φωτιά σχετικά με τον εκβιασμό τον οποίο ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, προχωρά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz, ο ελληνοισραηλινός επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνή.

Παρότι η αρχική σκέψη του κ. Μιωνή ήταν να ζητήσει να καταθέσει εκ νέου ενώπιον των μελών της Προανακριτικής μετά τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου η πανδημία του κορωνοϊού καθιστούν ανέφικτο τον ερχομό του στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου η πλευρά του ελληνοισραηλινού επιχειρηματία αναμένεται την προσεχή εβδομάδα να καταθέσει υπόμνημα το οποίο όμως -κατά πληροφορίες- θα περιέχει ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία τα οποία φέρονται να αποδεικνύουν όλα όσα ανέφερε στην κατάθεσή του και κατέγραψε στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την κατάθεση Μιωνή άνοιξε ο δρόμος για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου αλλά και την κλήση ως υπόπτων των κ.κ. Φιλλιπάκη, Τάρκα και Παπαδάκου.

Ο κ. Μιωνή περιέγραψε τόσο στη Βουλή όσο και στη Δικαιοσύνη τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε ραντεβού στο Μαξίμου παρουσία των κ.κ. Παππά και Παπαγγελόπουλου με τον δεύτερο να του ζητεί να καταβάλλει χρηματικό ποσό στον εκδότη της “δημοκρατίας” προκειμένου να κλείσουν οι δικαστικές υποθέσεις και η αντιδικία που είχαν! Παράλληλα προσκόμισε το διαβότητο roadmap το οποίο υπογράφηκε και κατέγραφε τον τρόπο που θα έκλειναν οι εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις που διερευνώνταν από την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη.Ο Νίκος Παππάς 

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάθεση του επιχειρηματία βρίσκονται απτά στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν σαφή εμπλοκή και του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά στην υπόθεση. Αναφορές και ομολογίες για το τι ακριβώς συνέβαινε στο υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και σε συγκεκριμένα τμήματα της εισαγγελίας την περίοδο της παντοδυναμίας του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας