2:46 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Απολογία "μαϊμού" γιατρού: Παραδέχτηκε την απάτη και ζήτησε συγγνώμη -Τι δηλώνουν οι γονείς των θυμάτων

Απολογία "μαϊμού" γιατρού: Παραδέχτηκε την απάτη και ζήτησε συγγνώμη -Τι δηλώνουν οι γονείς των θυμάτων

Ο 47χρονος “μαϊμού” γιατρός φέρεται να ομολόγησε  ότι δεν είναι γιατρός, παραδέχτηκε πως εξαπάτησε  τους συγγενείς των θυμάτων παριστάνοντας τον γιατρό, και, τέλος, πληροφορίες κάνουν λόγο πως ζήτησε συγγνώμη.

Διαβάστε ακόμη:

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες  πληροφορίες, ο 47χρονος “μαϊμού” γιατρός ισχυρίστηκε  πως είναι εμπειρικός βοτανολόγος που ήθελε να βοηθήσει τα παιδιά και τους γονείς τους, χωρίς ποτέ να τους πει να σταματήσουν την θεραπεία που τους είχαν συστήσει και λάμβαναν από τους  γιατρούς τους. Επιπλέον, δήλωσε κατά τις πληροφορίες, πως δεν τους είπε ποτέ ότι θα γίνουν καλά. Ο  47χρονος θα υποβαλλει αίτημα πραγματογνωμοσύνης για τα ναρκωτικά καθώς ισχυρίζεται ότι η ποσότητα των ναρκωτικών που βρισκόταν στα θεραπευτικα έλαια του δεν κατατάσσεται στην κατηγορία των ναρκωτικών.

Σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν οι γονείς των ανήλικων θυμάτων στα ΜΜΕ για την υπόθεση του  “μαϊμού” γιατρού μέσω του συνηγόρου τους Δημήτριου Κουσιουρή, αναφέρουν: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας: Για όλους τους συμπολίτες μας που στέκονται στο πλευρό μας στηρίζοντας μας ηθικά και ψυχικά στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε. Για όλους εκείνους που συνέδραμαν αποφασιστικά με τις κομβικές μαρτυρίες τους και τα καταλυτικά στοιχεία που εισέφεραν κατά το στάδιο της πολύμηνης αστυνομικής έρευνας, ξεπερνώντας τους φόβους τους, προκειμένου να εντοπισθεί ο κατηγορούμενος και να αποκαλυφθεί η ολέθρια για τα τέκνα μας και εξαιρετικά επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο δράση του. Δηλώνουμε την ευγνωμοσύνη μας για το επαγγελματισμό, τη μεθοδικότητα και τη διακριτικότητα με την οποία έδρασε το στελεχιακό δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας υπό τη συνεχή εποπτεία της Εισαγγελικής Αρχής. Θεωρούμε αναγκαία και επιβεβλημένη τη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες ο άσχετος με την ιατρική επιστήμη κατηγορούμενος κατόρθωσε, κατά παράβαση κάθε απαγορευτικής διάταξης και θεσπισμένου πρωτοκόλλου, να παρεισφρήσει στο ιατρικό προσωπικό πασίγνωστων διαγωνιστικών κέντρων, ενεργώντας «ιατρικές πράξεις», απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση του διοικητικού, νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού αυτών, γεγονός καταλυτικό για την εμπέδωση του αισθήματος εμπιστοσύνης προς το άτομό του εκ μέρους μας. Πιστεύουμε ότι η ποινική διαδικασία που μόλις ξεκίνησε, θα οδηγήσει στην παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου, που δεν δίστασε κατά τρόπο ειδεχθή και αποτρόπαιο να αφαιρέσει τη ζωή των δυο ανήλικων τέκνων μας, τα οποία μέχρι την εμφάνιση του τελευταίου στη ζωή τους, ήταν απόλυτα λειτουργικά με πολλές δυνατότητες όχι μόνο διατήρησης του ελέγχου των ασθενειών τους αλλά και επικράτησης στη μάχη για το ύψιστο αγαθό, αυτό της ζωής. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στο θεσμό που αποτελεί το έσχατο και συνάμα υπέρτατο καταφύγιο δικαίωσης και προστασίας κάθε αδίκως δοκιμαζόμενου πολίτη».

Διαβάστε ακόμη:

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο Στεφανάκης για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης στην Νέα Μάκρη

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας