7:36 Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Αρχιφύλακας Κορίνθου: Είμαι αθώος! Άδικη η δίωξή μου-Με βασάνισαν (ηχητικό)

Αρχιφύλακας Κορίνθου: Είμαι αθώος! Άδικη η δίωξή μου-Με βασάνισαν (ηχητικό)

Τη δική του αλήθεια αποκαλύπτει με αποκλειστική συνέντευξη στο dikastikoreportaz.gr ο πρώην αρχιφύλακας των φυλακών Κορίνθου ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά τις “αποκαλύψεις” του σκληρού Έλληνα ποινικού ο οποίος δραπέτευσε ότι του ζητήθηκαν 60.000 ευρώ προκειμένου να το σκάσει σαν κύριος.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

“Είμαι άδικα στην φυλακή. Είδα την σκληρή όψη του συστήματος το οποίο υπηρετούσα όλα αυτά τα χρόνια”, είναι τα πρώτα του λόγια μέσα από τις φυλακές Θεσσαλονίκης όπου κρατείται μετά την αιφνίδια μεταγωγή του στον Κορυδαλλό. Η σύλληψη του αρχιφύλακα πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την απόδραση του ελληνα ποινικού, Δ.Π., στις 11 Νοεμβρίου. Αρχικά παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο. Η ποινική του μεταχείριση όμως άλλαξε προς το δυσμενέστερο, μερικά 24ωρα μετά, όταν συνελήφθη ο έλληνας ποινικός. Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς “έδωσε” τόσο τον αρχιφύλακα όσο και δυο ακόμη σωφρονιστικούς υπαλλήλους ως τους “επίορκους” οι οποίοι τον βοήθησαν να δραπετεύσει αντί 60.000 ευρώ εκ των οποίων έδωσε προκαταβολικά τις 30.000 ευρώ.

Από το σύνολο της δικογραφίας η οποία βρίσκεται στη διάθεση του dikastikoreportaz.gr πάντως προκύπτει ότι ο προφυλακισθείς αρχιφύλακας, στον οποίο ο δραπέτης φέρεται να είχε “δωρίσει” μια βυζαντινή εικόνα ευτελούς αξίας, είχε ζητήσει την μεταγωγή του συγκεκριμένου κρατουμένου σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα λόγω των προβλημάτων που δημιουργούσε, ενώ λίγες ημέρες πριν την απόδραση (στις 3 Νοεμβρίου) είχε απευθύνει έκκληση στην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, προκειμένου να ενισχυθεί με προσωπικό η φυλακή της Κορίνθου.“Με βασάνισαν” 

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη μέσα από τις φυλακές ο κατηγορούμενος αρχιφύλακας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της υπόθεσης όπως και την………………………………………………………………………………….

Διαβάστε τη συνέχεια στο dikastikoreportaz.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντοκουμέντο: Αναφορά (πριν την απόδραση) για την κατάσταση των φυλακών Κορίνθου – Στείλτε σωφρονιστικούς!

Φυλακές Κορίνθου: Εξέγερση σήμερα – Χθες δραπέτευσε σκληρός κακοποιός σαν κύριος! (βίντεο)

Φυλακές Κορίνθου: Συνελήφθη ο βαρυποινίτης που είχε αποδράσει

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας