1:35 Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Άρειος Πάγος: «Ξεπάγωμα» της ανάκρισης ζήτησε η μητέρα του απαχθέντα και εξαφανισθέντα φοιτητή Μ. Παπαγεωργίου

Άρειος Πάγος: «Ξεπάγωμα» της ανάκρισης ζήτησε η μητέρα του απαχθέντα και εξαφανισθέντα φοιτητή Μ. Παπαγεωργίου

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη, μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Νίκο Ρουσόπουλο, προσήλθε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και κατέθεσε αίτημα για να «ξεπαγώσει» η ανάκριση για τους 9 νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του γιου της.

Όπως είναι γνωστό, τον Αύγουστο του 2012 οι δράστες διέπραξαν αρπαγή και δολοφονία του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου, η σορός του οποίου ακόμη αγνοείται.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη εξερχόμενη του Αρείου Πάγου, δήλωσε: «Έχουν περάσει δεκατέσσερις μήνες από την ημέρα που έγινε η ανάκριση και έχει λιμνάσει η υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα να βρω το δίκιο μου στον εισαγγελέα».

Από την πλευρά του ο κ. Ρουσόπουλος, δήλωσε: «Μετά το 2019 οπότε εκδόθηκε η πρωτοποριακή απόφαση του Εφετείου Αθηνών, που ουσιαστικά παρέπεμψε άλλα εννέα άτομα για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μάριου, ασκήθηκε δίωξη εντός μίας ημέρας. Όμως, σχεδόν 14 μήνες η υπόθεση λιμνάζει στα ανακριτικά γραφεία, με αποτέλεσμα αυτό το momentum που υπήρχε εκείνη τη στιγμή, που μπορούσε κάποιος από αυτούς να σπάσει και να μιλήσει γιατί το ζητούμενο είναι η απόδοση δικαιοσύνης και να βρεθεί ό,τι βρεθεί από τον Μάριο, δυστυχώς χάθηκε και τώρα τα άτομα αυτά βολτάρουν ελεύθερα και νιώθουν μια ατιμωρησία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Θεοδωράκη – “Είμαι γιος του Μίκη ,θα φανεί στο τεστ DNA που θα κάνω” λέει ο ίδιος (βίντεο)

Επίθεση με βιτριόλι: Ενδείξεις για ακόμη δύο συνεργούς -“Θα σου δώσω ένα ποτήρι να ρίξεις πάνω της” (βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας