Live:
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Πέτρο Κουσουλό βρέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος. Θέμα συζήτησης δεν ήταν άλλο από τον ξυλοδαρμό του καθηγητή Αν. Δράκου αλλά και οι άλλες αποκαλύψεις που ακολούθησαν και η στάση του υπουργείου Παιδείας επί του θέματος.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο κύριος Συρίγος για μεν την υπόθεση της παιδεραστίας είπε ότι δεν γνώριζε ότι ερευνάται ο καθηγητής, δεν έχει πάει κάτι στο υπουργείο και ότι το έμαθε και εκείνος από ένα δημοσίευμα και στην συνέχεια το προώθησε στις πρυτανικές αρχές. Για δε το θέμα της τοκογλυφίας ότι πρόκειται για μια ιδιωτική διαφορά για την οποία θα περιμένουν την απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου.
Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος υφυπουργός παρόλη την εντιμότητα του, το ήθος του και την ακεραιότητα του δυσκολεύτηκε να απαντήσει στα ερωτήματα που του έθεσε ο κ. Κουσουλός για την συγκεκριμένη περίπτωση.
Ακούστε εδώ όλη την συζήτηση: