11:44 Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Ασπρόπυργος: Όλα θα κριθούν από την ιατροδικαστική έκθεση για τον βιασμό της 27χρονης - φωτό ντοκουμέντο

Ασπρόπυργος: Όλα θα κριθούν από την ιατροδικαστική έκθεση για τον βιασμό της 27χρονης - φωτό ντοκουμέντο

Ασπρόπυργος: Ολη η κατάθεση της γυναίκας και η απολογία του οδηγού, που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

  

Του

ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ

 

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης που αναμένεται να ρίξει φως στην καταγγελία 27χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον οδηγό του βαν που τη μετέφερε στη δουλειά της στον Ασπρόπυργο βρίσκονται οι Αρχές. Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε για τον βιασμό της τον 46χρονο οδηγό, υπήκοο Αλβανίας, στις 13 Μαΐου 2024.

 

«Έστησε παγίδα»

Σύμφωνα με την καταγγελία της 27χρονης, εκείνο το πρωινό κατέβηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα της στην πλατεία Ασπροπύργου. «Από εκεί με παρέλαβε ένα βανάκι με άλλον οδηγό, το οποίο και με άφησε έξω από τον σταθμό του προαστιακού και στη συνέχεια ήλθε ο (…) που επρόκειτο να με μεταφέρει στην εταιρεία που θα εργαζόμουν για πρώτη μέρα».

Όπως είπε η νεαρή μητέρα, ο 46χρονος δεν την παρέλαβε με πρόφαση ότι οι θέσεις στο όχημα είχαν καλυφθεί και επέστρεψε λίγο αργότερα και ενώ το βαν ήταν άδειο, την οδήγησε σε ορεινή περιοχή κοντά σε αποθήκες μεγάλης εταιρείας και τη βίασε. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο βιασμός διήρκεσε ελάχιστα λεπτά. Μετά ο κατηγορούμενος μετέφερε τη σοκαρισμένη γυναίκα στα γραφεία της εταιρείας.

Η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» αποκαλύπτει την κατάθεση της γυναίκας και την απολογία του οδηγού, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το βαν της εταιρίας στο οποίο συνέβη ο βιασμός, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα

Η κατάθεση

«Εργάζομαι από την 10/11/2023 στην εταιρεία με την επωνυμία (…). Η εταιρεία συνεργάζεται με διάφορες αποθήκες στον Ασπρόπυργο. Στην εταιρεία αυτή εργάζεται άτομο αλβανικής υπηκοότητας, με στοιχεία Κ.Μ., ο οποίος έχει καθήκοντα οδηγού που μεταφέρει εργαζομένους από διάφορες στάσεις (λεωφορείων, προαστιακών κ.λπ.) προς την εταιρεία. Με αυτόν έχω μιλήσει ορισμένες φορές μέσω της εφαρμογής Viber καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Συνήθως μεταβαίνω με τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας από το Περιστέρι στον Ασπρόπυργο (…) και στη συνέχεια έρχεται όχημα της εταιρείας με οδηγό και μας μεταφέρει απευθείας σε όποια αποθήκη εργάζεται ο καθένας.

Ωστόσο, στις 13/5/2024 και περί ώρα 06.00 ανέμενα στη συγκεκριμένη στάση, όπου κατέφθασε οδηγός που λέγεται Σ., με ένα μαύρο βανάκι της εταιρείας. Ανέβηκα στο βανάκι, ωστόσο ο οδηγός είπε ότι θα με αφήσει στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου γιατί είχε άλλο δρομολόγιο και από εκεί θα με πάρει άλλος οδηγός και θα με μεταφέρει στην αποθήκη που εργάζομαι. Περί ώρα 06.10 φτάσαμε στον προαστιακό, όπου ανέμεναν περί τα δέκα άτομα να έρθει άλλο όχημα από την εταιρεία – ο ανωτέρω Κ.Μ. (σ.σ. κατηγορούμενος) ήρθε με ένα λευκό βανάκι και πήρε τους υπόλοιπους εργαζομένους με τη δικαιολογία ότι εγώ δεν χωρούσα και αφού τους άφησε, περί ώρα 06.20, επέστρεψε για να με πάρει. Ανέβηκα στο βανάκι και κάθισα στις πίσω θέσεις. Καθώς χθες ήταν η πρώτη μέρα που θα δούλευα σε νέα αποθήκη, δεν γνώριζα τη διαδρομή. Για περίπου δέκα λεπτά οδηγούσε. Εγώ δεν ήξερα τον δρόμο. Κάποια στιγμή, αφού με μετέφερε σε πιο ορεινές περιοχές του Ασπροπύργου (…), ακινητοποίησε το βανάκι.

Τότε ήλθε και κάθισε μαζί μου στις πίσω θέσεις. Εκεί άρχισε να μου λέει διάφορα, ότι με θέλει, ωστόσο του απάντησα ότι με κάνει να αισθάνομαι άσχημα και να σταματήσει.

Ξεκίνησε να με προσεγγίζει περισσότερο, παρόλο που εγώ αποτραβήχτηκα. Έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να πάω άλλο πίσω λόγω του καθίσματος (…). Τοποθέτησε το χέρι του πάνω στα γεννητικά μου όργανα, πάνω από το παντελόνι μου. Ταυτόχρονα κατέβασε το παντελόνι του μαζί με το εσώρουχό του έως τα γόνατά του.

Εγώ είχα παγώσει. Του είπα να σταματήσει και ότι πρέπει να πάω στη δουλειά. Στη συνέχεια ξεκούμπωσε το δικό μου παντελόνι και άρχισε να το κατεβάζει μαζί με το εσώρουχό μου. Προσπαθούσα να το τραβήξω πάνω, ωστόσο εκείνος μου έπιανε τα χέρια και τα έβαζε πίσω από το κεφάλι μου (…) και τελικά κατάφερε να μου κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχο μέχρι το ύψος των γονάτων μου. Εν συνεχεία (…) έβαλε το γεννητικό του όργανο μέσα μου και διείσδυσε μία φορά δίχως να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό. Καθώς εγώ έκλαιγα και ήμουν σε σοκ, εκείνος μάζεψε το παντελόνι του και μου είπε ‘‘ηρέμησε’’. Ανέβασα και το δικό μου παντελόνι και με άφησε στην αποθήκη όπου θα δούλευα. Όλο το συμβάν διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά. Πήγα κατευθείαν στη δουλειά και δεν συζήτησα καθόλου για το συμβάν καθώς αισθανόμουν απέχθεια και ντροπή για το όλο περιστατικό.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπήρχαν ενδείξεις ότι ο ανωτέρω είχε ερωτική διάθεση απέναντί σας κατά το παρελθόν;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι, είχε τύχει να μιλήσουμε με μηνύματα, στα οποία μου έλεγε ότι τον «ανάβω» και άλλα. Παρ’ όλα αυτά εγώ ποτέ δεν του απάντησα ερωτικά, ούτε έδειξα κάποιο ενδιαφέρον προς το μέρος του. Προσπαθούσα να αποφύγω αυτές τις συζητήσεις.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπήρχε κάποιος τραυματισμός ή επιπλοκή ένεκα του συμβάντος που συνέβη τη 14η/5/2024 και ώρα 06.30;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Όχι, κατά τη διάρκεια του συμβάντος δεν μου προκάλεσε κάποια σωματική βλάβη. Παρ’ όλα αυτά, πρωινές ώρες σήμερα, υπήρξε μικρή αιμορραγία (…). Δεν γνωρίζω εάν ήμουν έγκυος, καθώς είμαι σε σχέση με άνδρα εδώ και 1,5 χρόνο. Μίλησα όσο βρισκόμουν στην Υπηρεσία σας με τον γυναικολόγο μου και μου ανέφερε ότι πρέπει να μου γίνει εξέταση για να διαπιστωθεί εάν ήμουν έγκυος και απέβαλα, καθώς το χθεσινό περιστατικό του βιασμού μου μού προκάλεσε έντονο άγχος, ταραχή και συναισθηματικό φόρτο.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πού βρίσκονται τα ρούχα που φορούσατε κατά την επίδικη πράξη;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Αφού επέστρεψα από την εργασία μου, έβαλα τα ρούχα που φορούσα στο πλυντήριο και πλύθηκαν μαζί με άλλα ρούχα.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Επιθυμείτε να εξεταστείτε από ιατροδικαστή;

ΑΠΟΚΡΙΣΗ: Ναι, επιθυμώ να εξεταστώ από ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.

Στη συνέχεια η γυναίκα αναγνώρισε από φωτογραφίες τον 46χρονο, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αλβανία, με απόλυτη βεβαιότητα 100% ως το άτομο που τη βίασε.

 

Τα γραφεία της εταιρίας που εργάζεται ο κατηγορούμενος και εργαζόταν η καταγγέλλουσα. Όπως λέει προσπάθησαν να την κάνουν να υποβάλλει παραίτηση μετά την καταγγελία που έκανε

 

Η απολογία του 46χρονου

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αφού κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα είπε στον ανακριτή ότι δεν έχει καμία σχέση με τον βιασμό και ότι την ώρα που η 27χρονη έλεγε ότι ήταν μαζί του, αυτός εκτελούσε άλλο δρομολόγιο. Όπως ανέφερε, η γυναίκα έκανε την καταγγελία για να τον εκδικηθεί: «Ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ ότι με κατήγγειλε η (…) είναι ο εξής: Εκείνη έκανε πολλή παρέα με τον Σ., ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός στην εταιρεία που εργάζομαι και εγώ. Ο Σ. κάποιες φορές επιδείκνυε παράτυπες συμπεριφορές και εγώ του έκανα παρατηρήσεις. Τελικώς απολύθηκε από την εταιρεία εξαιτίας της συμπεριφοράς του, αλλά εκείνος και η (…)υποστήριζαν ότι έφταιγα εγώ. Ο Σ. είχε απειλήσει ότι θα μου κάνει μήνυση και η ίδια μου είχε πει «θα δεις τι θα πάθεις που απολύθηκε ο Σ.

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, ώρα 05.55, ξεκινούσα από το σπίτι μου με προορισμό τον σταθμό του προαστιακού ‘‘Ασπρόπυργος’’, προκειμένου να παραλάβω δύο άντρες εργαζομένους και να μεταφέρω αυτούς στην αποθήκη (…).

Επαναλαμβάνω ότι συναινώ στο να ληφθεί από εμένα δείγμα βιολογικού υλικού προκειμένου να συγκριθεί αυτό με τυχόν εύρημα που θα εντοπιστεί κατά την εξέταση-ανάλυση DNA της καταγγέλλουσας. Σε κάθε περίπτωση θέλω να επισημάνω ότι είναι παράλογο αυτό που καταθέτει η καταγγέλλουσα πως τη βίασα μέσα στο χρονικό διάστημα των 10 λεπτών από τις 06.20 που δήθεν την παρέλαβα από τον προαστιακό Ασπροπύργου, τη μετέφερα σε ερημική τοποθεσία, μέχρι τις 06.30 που υπέγραψε την είσοδό της στον χώρο εργασίας της. Αυτή η διαδρομή από μόνη της διαρκεί τουλάχιστον 20 λεπτά».

 

«Αντιφάσκει»

Η καταγγέλλουσα μιλώντας στην «Μ» δηλώνει αποφασισμένη να βρει το δίκιο της. Δεν κρύβει μάλιστα την οργή της όχι μόνο για τη στάση του κατηγορουμένου, αλλά της εταιρείας στην οποία εργάζονταν και οι δύο: «Ήθελαν να με βάλουν να υπογράψω οικειοθελή αποχώρηση. Εγώ δεν την υπέγραψα ποτέ. Ο κύριος αυτός (σ.σ. ο κατηγορούμενος) είπε στη μητέρα μου ότι «δεν έκανε τίποτα», στο αστυνομικό τμήμα όπως μου μετέφεραν παραδέχθηκε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή, αλλά με τη θέλησή μου, στον ανακριτή είπε ότι είναι στη φαντασία μου. Ισχυρίστηκε ότι δεν δούλευε εκείνη την ημέρα, ενώ έχω μηνύματα με μια συνάδελφο που μου λέει ότι με πήρε ο Μ… Αφού είπε ότι δεν δουλεύει εκεί πέρα, πώς γίνεται να έφυγε και να πήγε και να πήρε κόσμο;», αναρωτήθηκε. Η ίδια έχει στην κατοχή της μήνυμα που της έστειλε ο 46χρονος.

 

 

 

Βασίλης Νουλέζας – Δικηγόρος καταγγέλλουσας: «Τελέσθηκε αποδεδειγμένα ο βιασμός»

 

 

«Ο αδίστακτος δράστης εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η μηνύτρια και παθούσα επέβαινε μόνη της στο βαν το πρωί της 13.5.2024 ενώ μετέβαινε στην εργασία της στον Ασπρόπυργο Αττικής στις 06.00, όπως επεδίωξε την οδήγησε σε απόμακρο, απόμερο σημείο και τη βίασε κάμπτοντας με δύναμη την αντίστασή της. Η εντολέας μου συντετριμμένη ψυχολογικά, καταρρακωμένη επέστρεψε μετά την εργασία της στην οικία της φοβούμενη να αποκαλύψει στους γονείς και στον σύντροφό της το συμβάν. Είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και εργάζεται για να αντεπεξέλθει.

Η παραγγελθείσα ιατροδικαστική έκθεση θα αποδείξει πλήρως την εξώγαμη συνουσία, τις συνοδές κακώσεις, ότι υπήρξε πράξη βίας, ότι υπάρχουν σημεία επίθεσης και κάκωση στα γεννητικά όργανά της. Θα ζητήσω τον ορισμό τεχνικού συμβούλου για τον καλύτερο έλεγχο του βιντεοληπτικού υλικού.

Η εντολέας μου κατήγγειλε τη 14η.5.2024 ευρισκόμενη σε δεινή ψυχολογική θέση στην Αστυνομία περιγράφοντας λεπτομερώς τα γεγονότα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι διαπράχθηκε το έγκλημα του βιασμού.

Η εργοδότρια εταιρεία ανήκει σε ομοεθνείς του δράστη Αλβανούς, τον καλύπτει και δεν τον εμφανίζει εργοδοτικά ως οδηγό του επίδικου βαν προκαλώντας συσκότιση και σύγχυση ηθελημένα. Θεωρώ όμως ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της στο ακέραιο, όταν η υπόθεση φθάσει στο ακροατήριο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόστολος Λύτρας – Ξεσπά η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου: Γιατί είναι ελεύθερος; Αυτό είναι κακούργημα

 

Σοβαρό ατύχημα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Βίντεο)


Ο διάλογος του κατηγορουμένου

 με την 27χρονη στο «Viber»

 

«Είχα ανάψει – Να σε σβήσει η Πυροσβεστική»

46χρονος: Αφεντικό τώρα μόλις βγήκα, έκανα γιατί δεν γινόταν αλλιώς.

Καταγγέλλουσα: Γιατί;

46χρονος: Είχα ανάψει ολόκληρος.

Καταγγέλλουσα: 199, να μη χρεώνεσαι, να το καλέσω εγώ… Πυροσβεστική λέγεται. Έχουν νερό μπόλικο, σβήνουν φωτιές.

 

 

 

 

 

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

 

Η «Μ» παρουσιάζει αποκλειστικά φωτογραφίες που δείχνουν τις κινήσεις του βαν και την 27χρονη πριν και μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό!

 

Καρέ-καρέ οι φωτογραφίες της 27χρονης και του βαν που την παρέλαβε

 

Φωτό 1

13.5.2024, ώρα 05.50.23

Η καταγγέλλουσα καταφθάνει στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου μέσα σε βαν μάρκας Mercedes, χρώματος ανθρακί.

 

Φωτό 2

Ώρα 05.50.33

Η γυναίκα έχει ήδη αποβιβαστεί από το βαν και κατευθύνεται προς την κεντρική είσοδο του προαστιακού.

 

Φωτό 3

Ώρα 05.51.00

Η 27χρονη συνεχίζει την πορεία της προς την είσοδο του προαστιακού σταθμού, όπου και παραμένει μπροστά από αυτήν. Όπως μας είπε, πήγε να ρωτήσει τον οδηγό που κατηγορείται για τον βιασμό της πότε θα περάσει να την πάρει.

 

Φωτό 4

Ώρα 05.51.06

Το λεωφορείο – βαν, από το οποίο αποβιβάστηκε η 27χρονη, απομακρύνεται μετά την επιβίβαση άλλων εργαζομένων.

Φωτό-5-6-7

Φωτό 5

Ώρα 06.09.21

Μπροστά από την είσοδο του προαστιακού σταθμού του Ασπροπύργου φθάνει το μαύρο βαν της εταιρείας, το οποίο αναχωρεί στις 06.10.05.

 

Φωτό 6

Ώρα 06.27.37

Το συγκεκριμένο όχημα καταφθάνει στην εταιρεία με στη θέση Κακαβί.

 

Φωτό 7

Ώρα 06.28.08

Η καταγγέλλουσα αποβιβάζεται από το όχημα. Όπως μας είπε η ίδια, οι εργαζόμενοι που διακρίνονται μπροστά της δεν επέβαιναν στο βαν, αλλά είχαν σχηματίσει ουρά από πριν για να υπογράψουν παρουσίες.

Φωτό 8

Ώρα 06.28.19

Η 27χρονη μπαίνει μέσα στον χώρο εργασίας, ενώ το όχημα αποχωρεί από την εταιρεία.

 

Από την «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας