9:07 Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Αστροπροβλέψεις Ημέρα του Βαλεντίνου: Τα ζώδια 14 Φεβρουαρίου 2022 -20 Φεβρουαρίου 2022

Αστροπροβλέψεις Ημέρα του Βαλεντίνου: Τα ζώδια 14 Φεβρουαρίου 2022 -20 Φεβρουαρίου 2022

Ζώδια:΄14-20 Φεβρουαρίου Αστροπροβλέψεις Εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου όνομα και πράγμα, αφού χωριό που φαίνεται… Ο Άρης και η Αφροδίτη ερωτοτροπούν όλη την εβδομάδα, όλο τον μήνα, και κάνουν τρίο και κουαρτέτο πότε με τον Δία, πότε με τη Σελήνη, πότε με τον Ποσειδώνα. Μα καλά, αυτοί οι δύο πλανήτες περνάνε όλους τους άλλους ένα σουλτάν μερεμέτ. Από τη μια τα παρορμητικά ζώδια Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως και Καρκίνος έχουν την τιμητική τους, με κορυφαίο τον Αιγόκερω φυσικά. Το κλίμα θα είναι ένα κοκτέιλ ρομαντισμού, αριβισμού και συμφέροντος. Και καλά θα περάσετε και θα βγάλετε και κάτι. Η πανσέληνος βρίσκεται στον Λέοντα και ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύς.

Κριός: Ευκαιρίες στα επαγγελματικά

Η καριέρα σας απογειώνεται και εκεί μέσα βρίσκετε τον έρωτα, έστω το σεξ που είναι πάντα καλοδεχούμενο από τα Κριαράκια. Οι Κριοί αθεράπευτα ρομαντικοί πέφτουν από την… ερωτική Σκύλλα στη Χάρυβδη. Τα ζητάει ο οργανισμός τους όπως και να ’χει, αφού έχουν την περιπέτεια στο αίμα τους. Από τις 19 ας προσέχετε, μια και για ολόκληρο τον μήνα θα νιώθετε κούραση. Ας οργανωθείτε για να κάνετε οικονομία δυνάμεων. Προσοχή στην υγεία. Η πανσέληνος γίνεται στον τομέα του έρωτα και των προσωπικών επιδιώξεων και ονείρων. Ευκαιρίες σε επαγγελματικά και προσωπικά.

Ταύρος: Έρχεται ο έρωτας

Ακόμα και αν δεν είναι ένας έρωτας με προδιαγραφές και πτητικότητα, η ζωή σας εμπλουτίζεται με ρομαντισμό και έρωτα. Είστε και τυχερούληδες με έναν αναπάντεχο τρόπο, καθώς ο Δίας και ο Ουρανός κάνουν ένα υπέροχο εξάγωνο. Υιοθετήστε μια στάση Happy Go Lucky (η χαρά φέρνει τύχη). Αλλαγή τύχης και στα επαγγελματικά με ένα μεμονωμένο γεγονός που θα τα αλλάξει όλα. Μετά τις 20 θα αρχίσουν να γίνονται κάποια όνειρά σας πραγματικότητα. Λίγες συναισθηματικές υπερβολές θα βάλουν αλατοπίπερο και οι επιδόσεις σας στο κρεβάτι αλλά και σε ό,τι άλλο κάνετε θα είναι εξαιρετικές.

Δίδυμοι: Πείθετε ότι σοβαρευτήκατε

Επενδύσεις κάνουν πάνω σας σε χρόνο και χρήμα σύντροφοι και συνεργάτες. Σας έφεξε πάλι, Διδυμάκια. Ερωτικά είστε σε φάση λίγα και καλά. Ταξίδια και πολλές μετακινήσεις. Προσεκτικά όμως λόγω κάποιων απροσεξιών. Εργασιακά θα τα πάτε περίφημα με άτομα εκτός συνόρων. Προσοχή στις συμφωνίες για πιθανές αφηρημάδες ή και λαθάκια. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να σας εξαπατούν επί τούτω. Οικογένεια και καριέρα θα έχουν πολλά να σας δώσουν. Κοινοποιήστε κάποια εργασία σας στις 16 Φεβρουαρίου. Στις 17 και 18 έχετε τον νου σας! Κάτι χρειάζεται να διορθώσετε γύρω στις 20.

Καρκίνος: Ο τελευταίος δύσκολος μήνας

Η πολυαστρία στον τομέα του γάμου, των φανερών εχθρών και πελατών σας φέρνει πονοκέφαλο. Κάντε κουράγιο και να είστε γενικά προσεκτικοί. Απροσεξία και αφηρημάδα στα επαγγελματικά. Ο σύντροφος σάς προσφέρει έρωτα αλλά και ζήλιες. Άλλη όρεξη δεν είχατε, αλήθεια. Το ίδιο και στην επικοινωνία σας με τους πελάτες σας. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα για να ξαναθυμηθείτε τα παλιά! Πολλά από τα όνειρά σας πραγματοποιούνται από… θεϊκή βοήθεια. Αλλαγή πορείας, καθώς προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Καινούργιες ιδέες, που καλό είναι να τις κρατήσετε μυστικές.

Λέων: Η πανσέληνος σας ενεργοποιεί

Έχετε ανάγκη από μια τονωτική ένεση ενέργειας και αισιοδοξίας. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας ενεργοποιεί συνεργασίες αλλά και καλυτερεύει το κλίμα στον γάμο σας. Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν με τίποτα ακόμα, αλλά τα πάτε καλύτερα. Οικονομικές ευλογίες και συναισθηματικός πλούσιος κόσμος. Θέματα με τον νόμο παγώνουν ή απελευθερώνεστε από αυτά. Εργασιακό επιθετικό κλίμα και διεκδικήσεις. Δείξτε τα δόντια σας ακόμα κι όταν χαμογελάτε. Σε θέματα υγείας χρειάζεται να φροντίσετε τον εαυτό σας, καθώς η εβδομάδα ξεκινά με καμπανάκια συναγερμού σε αυτούς τους τομείς . Προσέχετε για να έχετε, λοιπόν.

Παρθένος: Ό,τι πολυτιμότερο έχετε σας απασχολεί

Τα παιδάκια σας και τα δημιουργήματά σας σας απασχολούν το μυαλό. Δίνετε την ενέργειά σας εκεί. Μην ανησυχείτε χωρίς λόγο. Λιγάκι οι σκέψεις έχουν εξοκείλει και έχετε τις μαύρες σας. Και όμως το συμπάν λειτουργεί υπέρ σας στο παρασκήνιο. Θαυμάσια υποστήριξη από τον περίγυρο που κάποτε βοηθήσατε. Τώρα σας αγκαλιάζουν εκείνοι. Η καθημερινότητα σάς κουράζει, αλλά σας ανταμείβει καθώς κάποιος που βρίσκεται σε ανώτερη θέση σας έχει υπό την εύνοιά του. Να πιστεύετε στο καλό και στα θαύματα, καθώς καλοί άνθρωποι μιλούν για εσάς θετικά. Υπομονή και όλα καλά.

Ζυγός: Δραστηριότητες μέσα στην οικογένεια

Αγάπη και βαθύτερα συναισθήματα σας γεμίζουν αυτόν τον καιρό. Τα παιδάκια σας κουράζονται από τη μελέτη. Φροντίστε τα ακόμα παραπάνω. Χαρά από τον σύντροφό σας που φαίνεται να βελτιώνει κάποιες δικές του υποθέσεις. Ίσως φροντίζετε κάποιον γέροντα γονέα. Ερωτικά μερικοί κοιτάτε για κάτι πρωτότυπο και ασυνήθιστο ή δεν ασχολείστε καθόλου. Η πανσέληνος γίνεται στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας, και από εκεί αντλείτε πολλή χαρά. Απροσεξίες και άτυχες στιγμές θα υπάρχουν, αλλά τίποτα δεν σας χαλάει το κέφι. Είστε καλά με τον εαυτό σας.

Σκορπιός: Προσοχή στα πισώπλατα μαχαιρώματα

Μην ανακατεύεστε με τα πίτουρα και μην πάτε… γυρεύοντας. Εκεί που είστε αμέριμνοι και κοιτάζετε τη δουλίτσα σας, κάποιος από το περιβάλλον σας είναι σαν να τον τσίμπησε αλογόμυγα και μοιράζει χαστούκια γύρω γύρω. Καθώς ο Άρης και ο Πλούτωνας είναι στο ζώδιο του Αιγόκερου, το περιβάλλον σας γίνεται κάπως πιο επικίνδυνο αυτόν τον καιρό. Θα κυριαρχήσετε πάνω στις καταστάσεις, αλλά δέκα θα φάτε και πέντε θα δώσετε. Θα υπάρχουν απώλειες λοιπόν. Οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά μεγάλες χαρές που θα σας δώσουν τα παιδιά σας, ως προέκτασή σας.

Τοξότης: Κέρδη και αισθηματικά σκιρτήματα

Ο πλούσιος συναισθηματικός σας κόσμος αναβλύζει αυτόν τον καιρό και έχετε τόσες φροντίδες. Τα αδέλφια σας φορτώνουν και με τα δικά τους, και αληθινά ήρθε η ώρα να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Η πανσέληνος στον λέοντα σας ανάβει φωτιές για να κάνετε ένα ταξιδάκι αναψυχής μετά τον Βαλεντίνο. Ο Δίας ίσως σας βοηθάει με ένα οικογενειακό θέμα. Ο Χείρωνας στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο προβλέπει αυτό το θέμα να είναι μάλλον υγείας. Αλλαγές στην καθημερινότητα. Είστε αυτός που ανοίγετε τα ματιά σε πολλούς. Κάποιοι πελάτες είναι δύσκολοι για να τους καταλάβετε.

Αιγόκερως: Έχετε μεγάλη πέραση

Όπως έλεγε και ο Φρανκ Σινάτρα, «το έκανα με τον δικό μου τρόπο, ακόμα και όταν η μπουκιά μου με έπνιγε». Να είστε επί των επάλξεων αυτόν τον καιρό, καθώς ευκαιρίες παντός είδους θα σας έρχονται από παντού. Προτάσεις για εργασία, συμφωνίες με άτομα κύρους και έντονος ανταγωνισμός. Η πανσέληνος γίνεται στους τομείς των συναισθηματικών αλλά και των σεξουαλικών σας. Χρήματα άλλων θα επενδύσετε ή θα επενδύσουν σε εσάς. Το αστέρι λάμπει πάνω σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι εύκολα, καθώς θα πληρώνετε το τίμημα για το καθετί.

Υδροχόος: Ήλιος και πανσέληνος φέρνουν ευλογίες

Ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι ανθισμένος με κουράγιο και πίστη στον Θεό. Αν δεν νιώθετε έτσι, τότε καλά θα κάνετε να στραφείτε σε κάτι πνευματικό και να αλλάξετε θεωρία ζωής. Όλα ξεκινούν από τον πνευματικό κόσμο και υλοποιούνται στον τρισδιάστατο. Ρωτήστε και έναν Ιχθύ, θα σας πει ότι όλα είναι ενέργεια και τα πάντα ρει. Η μεγάλη σας καρδιά είναι ο πλούτος σας και ταυτόχρονα θα έχετε και υλικό αντίκρισμα. Όσο ο Κρόνος είναι στο ζώδιό σας, μια ταλαιπωρία τη βιώνετε. Κάντε κουράγιο καθώς λίγοι μήνες έμειναν και θα απαλλαγείτε από τον βραχνά.

Ιχθύς: Η ζυγαριά παλαντζάρει

Δεν νιώθετε να ισορροπείτε εύκολα αυτή την περίοδο. Έχετε βέβαια θεία βοήθεια και ένας από μηχανής θεός σας ξελασπώνει την τελευταία στιγμή. Πηγαίνετε με τη ροή. Αν είστε καλλιτέχνες θα κάνετε ένα αριστούργημα αυτόν τον καιρό. Αν είστε επιστήμονες γιατροί θα βρείτε κάτι που θα βοηθήσει την ανθρωπότητα. Αλλαγή πορείας σε θέματα διδασκαλίας και μαθητών ή μαθημάτων. Κάποια πράγματα χρειάζεται να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας και όταν έρθει η ώρα να βγάλετε τον άσο από το μανίκι σας. Επαγγελματικές αντιθέσεις ή ανταγωνισμός. Πρωτότυπη λύση για να βγάλετε χρήματα.


Πλούτωνα* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας