22:54 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Αστροπροβλέψεις: Παγκόσμιες ανακατατάξεις με κρυφές και φανερές συμμαχίες (16 - 22 Μαΐου)

Αστροπροβλέψεις: Παγκόσμιες ανακατατάξεις με κρυφές και φανερές συμμαχίες (16 - 22 Μαΐου)

Αστροπροβλέψεις από 16 έως 22 Μαΐου 2022

 

Διανύουμε μια περίοδο που θα κυριαρχήσουν οι κρυφές και φανερές συμμαχίες και συμφωνίες τιτάνων. Πολλά θέματα θα πέσουν μέσα στην παγκόσμια πολιτική κονίστρα. Η παγκόσμια ειρήνη είναι περίπλοκο το πώς θα επιτευχθεί. Αν δεν γίνει μια νέα αναδίπλωση από τη μεριά της Ρωσίας αυτή την περίοδο με σκοπό την παύση των εχθροπραξίων και με την προϋπόθεση την κυριαρχία της επί των εδαφών της άλλης χώρας, τότε οι συγκρούσεις θα συνεχίσουν για αρκετό καιρό ακόμα. Στην παγκόσμια οικονομία θα ακούσουμε για συγχωνεύσεις και συμπράξεις μεγαθηρίων. Η πίεση φεύγει από την εκμετάλλευση πόρων και μεταφέρεται στη διαπραγμάτευση, στο μάρκετινγκ νέων υπηρεσιών και προϊόντων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

 


Κριός:  Ο έρωτας τα κάνει όλα  πιο όμορφα

Η εβδομάδα ξεκινά ξέγνοιαστα, παραδόξως. Οι αστρολογικές όψεις είναι γενικά ευεργετικές. Έχετε την ενέργεια να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πραγματικότητα. Μελετήστε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε μια συνεργασία με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη τροχιά τον Ιούνιο. Τώρα λοιπόν είναι μια προπαρασκευαστική περίοδος για να κάνετε τις διαπραγματεύσεις σας και να φτιάξετε τη στρατηγική σας αποφεύγοντας τους συνήθεις παρορμητισμούς. Ταυτόχρονα κάνετε μια αναμόχλευση στον ψυχισμό σας τακτοποιώντας πνευματικές και συναισθηματικές καταστάσεις. Η πετυχημένη περίοδος με τον Δία και Άρη στο ζώδιο σας χρειάζεται να σας βρει κατασταλαγμένους.

Ταύρος: Απελευθέρωση μετρώντας… απώλειες

Είναι αλήθεια ότι πολλούς από εσάς οι εκλείψεις σάς έχουν συνταράξει συθέμελα. Συναισθηματική μετατόπιση αλλά και στάση απέναντι στην κρίση της ζωής. Νέα πνευματική και θεία ενέργεια δίνει πνοή στα όνειρά σας και είστε έτοιμοι για το καινούργιο έχοντας όμως πονέσει πολύ για όσα σαθρά έχετε αφήσει πίσω. Ο έρωτας δεν είναι ακόμα έτοιμος να βγει στην επιφάνεια, αλλά βράζει με πάθος στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Οικονομικές συναλλαγές με κρυφά ανταλλάγματα. Παρότι είστε προσγειωμένοι τύποι, οι μεταφυσικές εμπειρίες που ζείτε σας απογειώνουν. Οι συμπαντικές δυνάμεις συνωμοτούν υπέρ σας.

 

Δίδυμοι: Μόνο αν δώσετε  θα πάρετε

Το παρασκήνιο της ζωής σας βράζει και χρειάζεται ίσως να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μια ανατροπή θα σας αποκαλύψει πολλά μυστικά. Χρειάζεται να αναψηλαφήσετε υποθέσεις που μπορεί να αφορούν νομικά και οικονομικά θέματα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής δεν μπορεί να δώσει όλη τη δύναμή του ούτε στην επικοινωνία ούτε στη διαπραγμάτευση και ακόμα δεν δίνει ούτε κέρδη. Μια ανακούφιση έρχεται από την Αφροδίτη στον Κριό που σας κάνει δραστήριους και διεκδικητικούς. Καλό είναι να είστε νομοταγείς και μεθοδικοί. Οι ευκαιρίες που έρχονται για εσάς στο μέλλον είναι συγκεκριμένες και θα ευοδωθούν αν είστε πειθαρχημένοι.

 

Καρκίνος: Βελτίωση σε σχέσεις και εργασιακά

Οι καλλιτέχνες έχετε μεγάλη έμπνευση για δημιουργία ενός έργου. Και οι υπόλοιποι όμως ίσως έχετε θεία φώτιση για το πώς να λύσετε κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν. Πολλοί ψάχνετε να βρείτε το ρυθμό και το κύρος σας. Άλλοι τραμπαλίζεστε ανάμεσα σε κάτι που χρειάζεται να λήξει οπωσδήποτε και σε μια νέα έναρξη. Οι αλλαγές θα έρθουν θέλοντας και μη, οπότε ας είστε προνοητικοί. Η Σελήνη ως κυβερνήτης σας μεταβάλλει τη διάθεσή σας αλλά έως το τέλος της εβδομάδας έχετε κάνει ό,τι καλύτερο για εσάς. Πρόοδος σε σχέσεις και εργασιακά.

 

Λέων: Με αισιοδοξία ανάλαφρα ξεκινάτε…

Ο ούριος άνεμος φυσά στα φτερά σας, αλλά και εσείς έχετε αλλάξει στάση. Η αισιοδοξία και η θετική σας ενέργεια σας πάνε μπροστά. Ο Δίας στον Κριό δίνει ευλογίες και ευκαιρίες στους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου. Οι υπόλοιποι νιώθετε την ευλογία από καλούς οιωνούς όπως η ευωδιά της βροχής στο διψασμένο χώμα. Να τρέφετε ελπίδες, αλλά ταυτόχρονα να εργάζεστε σκληρά για τα όνειρά σας. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Μην ζηλεύετε τους άλλους, αλλά καλλιεργήστε τα ταλέντα σας και μοιραστείτε τα καλόκαρδα με τους οικείους σας και φυσικά και το περιβάλλον σας.

 

Παρθένος: Οι ευλογίες έρχονται από συνεργασίες

Δείτε πού είναι το φως για εσάς και σταματήστε να ξοδεύετε τις δυνάμεις σας σε δυσλειτουργικές καταστάσεις. Αν επενδύσετε χρόνο και προσπάθεια σε στόχους που αφορούν αμιγώς εσάς, θα δείτε ότι όταν είστε δυνατοί τότε είστε και πιο χρήσιμοι. Μοιραίες καταστάσεις, συναπαντάτε το πεπρωμένο μέσα από την επισημοποίηση μιας σχέσης σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πάρτε μια απόφαση να θεραπεύσετε βαθιά το υποσυνείδητο και τους φόβους σας. Αν είστε μόνοι, ίσως το παρελθόν που σας έχει πληγώσει σας καταδυναστεύει. Αν πάλι έχετε ξεπεράσει τα όποια εμπόδια, θα βιώσετε πολλές ευλογίες.

 

Ζυγός: Καλές σχέσεις με αδέλφια και περιβάλλον

Οι άνθρωποι με τους οποίους γειτονεύετε σας υποστηρίζουν και είναι πηγή τύχης. Ο Ήλιος που μπαίνει στους Διδύμους σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή θα σας φέρει επιστροφή από χρωστούμενα ή φόρους. Οι σχέσεις με τον σύντροφο βελτιώνονται και πάνε καλυτέρα. Η Αφροδίτη σας θέλει δυναμικούς και αυθορμήτους. Διορθώσετε κάτι σε οικονομικά και αισθηματικά και σταματήστε και σπαταλάτε δυνάμεις και ενέργεια. Αναζητήστε την ανεξαρτησία σας αυτή τη βδομάδα και βρεθείτε με φίλους από τα παλιά. Κάποιες συναντήσεις ίσως σας φέρουν επαγγελματικές αλλά και ερωτικές προτάσεις με άτομα με τα οποία είχατε προϋπάρξει μαζί.

 

Σκορπιός: Δημιουργικότητα με επίκεντρο  το μέλλον σας

 

Η αλήθεια είναι ότι δοκιμαστήκατε με τις εκλείψεις όπως και οι φίλοι Ταύροι. Θέματα ασφάλειας, επιβίωσης και ακίνητης περιουσίας σάς έχουν απασχολήσει. Από τύχη και, αν θέλετε, από θεία πρόνοια γλιτώσατε κάποιες καταστάσεις και βρήκατε λύσεις και ανακούφιση. Είστε δημιουργικοί και σκέπτεστε το μέλλον. Προαισθάνεστε ότι χρειάζεστε να κάνετε καλά σχέδια έτσι ώστε ο Άρης στον Κριό να σας δώσει την ώθηση που ίσως σας εκτοξεύσει σε ανώτερα επίπεδα. Μέχρι τώρα ο Δίας και Ποσειδώνας εργάζονταν για σας δώσουν έμπνευση και τύχη. Η εργασία ανεβαίνει και θα έχετε πολύ τρέξιμο.

 

Τοξότης: Ιδανική περίοδος για σχέδια

 

Αισιοδοξία και ευκαιρία για ανάπαυλα και ανανέωση. Γίνετε λίγο παιδιά και προχωρήστε δημιουργικά να κατακτήσετε νέες περιοχές και τομείς ζωής. Θα έχετε καλές εξελίξεις παρότι οι καθυστερήσεις και οι ασυνεννοησίες, η βιασύνη και η απροσεξία θα σας αποσυντονίσουν. Η καλή σας διάθεση σας κάνει να τα παραβλέψετε όλα αυτά. Προχωρήστε ακάθεκτοι! Είστε σε έναν κόσμο δικό σας όπου η τύχη, οι ευλογίες και οι καλοί φίλοι σάς δίνουν χαρά. Θα έχετε πολλά θέματα από παλαιότερες συμφωνίες και συνθήκες που θα σας απασχολήσουν είτε για να τα ολοκληρώσετε είτε για να γράψετε έναν επίλογο.

 

Αιγόκερως: Μια πολύ εύφορη φάση ζωής

Οι εκλείψεις έχουν ενεργοποιήσει το περιβάλλον σας, τους συνεργάτες, τις γνωριμίες και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αυτό σημαίνει ότι το όνομά σας αναφέρεται σε διάφορους κύκλους και είναι πολλές οι πιθανότητες να ανοίξουν δρόμοι και πόρτες που ήταν κλειστές. Συνεχίστε να είστε εργατικοί και φιλόδοξοι κάνοντας κάθε στόχο πραγματικότητα. Το χέρι του Θεού σας έχει βοηθήσει σε πολλά. Το επαγγελματικό σας ήθος σάς βοηθά να προκόψετε. Ακόμα τα οικονομικά δεν αποδίδουν αδρά, αλλά σίγουρα έχετε φυτέψει τον σπόρο για μια σοδιά που θα δώσει καρπούς σε δώδεκα μήνες από τώρα.

 

Υδροχόος:  Έχετε εκπαιδευτεί στην υπομονή

Αν υπήρχε μετάλλιο υπομονής και καρτερικότητας σίγουρα θα το είχατε κερδίσει. Εδώ και πολύ καιρό επιλύετε συνεχώς προβλήματα και ξεπερνάτε εμπόδια. Έχετε γίνει πια… πρωταθλητές σε αυτό. Ο Ήλιος στους Διδύμους μαζί με τον Ερμή σάς ωθούν να επανεξετάσετε τις κινήσεις των τελευταίων μηνών και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τυχόν αλλαγές που χρειάζεστε να κάνετε στη ρότα σας. Καλό είναι να το εξετάσετε προσεκτικά χωρίς βιασύνες, καθώς ό,τι κάνετε τώρα θα συνεχίσει να σας δυσκολεύει ή να σας βοηθά ανάλογα με την καλή ή κακή σας κρίση. Κάντε το σταυρό σας και προχωρήστε.

 

Ιχθύς: Ενας κύκλος δημιουργικός ολοκληρώνεται

 

Θα χρειαστεί να ενεργοποιηθείτε σε πρακτικό επίπεδο. Νιώθετε μερικές φορές ότι δεν είστε καλά και έχετε κάποιον εκνευρισμό. Ειδικά του τρίτου δεκαήμερου χρειάζεστε ένα ξέσπασμα και καλό είναι να το ρίξετε… στον χορό. Να έχετε πιστή ότι κάτι θα γίνει. Σύντομα όσοι έχετε χάσει την εργασία σας θα αποκατασταθείτε και θα βρείτε το χαμένο χαμόγελό σας. Έχουν απομακρυνθεί κάποιοι φίλοι που άλλοτε σας πλαισίωναν. Ο λόγος είναι γιατί έχουν δικά τους σοβαρά προβλήματα, οπότε μην τους παρεξηγείτε. Συνηθίζετε να προσφέρετε, και καλό είναι να ζητήσετε αυτό που χρειάζεστε μέχρι να το πάρετε.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας