10:16 Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Αστροπροβλέψεις: Ποια ζώδια και καταστάσεις θα επηρεάσει η ανοιξιάτικη πανσέληνος (11 - 17 Απριλίου)

Αστροπροβλέψεις: Ποια ζώδια και καταστάσεις θα επηρεάσει η ανοιξιάτικη πανσέληνος (11 - 17 Απριλίου)

 

Αστροπροβλέψεις: Η Σελήνη, που ορίζει τις διαθέσεις και τις αντιδράσεις του κόσμου, θα περάσει από τα ζώδια του Λέοντος, της Παρθένου και του Ζυγού, όπου και θα κάνει μια υπεροχή ανοιξιάτικη πανσέληνο. Το ολόγιομο φεγγάρι θα επηρεάσει τον παρορμητικό Κριό, Ζυγό, Αιγόκερω και Καρκίνο του τρίτου δεκαημέρου. Μια πανσέληνος διαλυτική για τα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού. Θα επηρεαστούν αρνητικά η οικονομία και οι πόροι επιβίωσης. Ναι, εδώ και καιρό το λέγαμε ότι μπαίνουμε σε μια επίπλαστη κρίση στον τομέα των τροφίμων. Όπως οι άγιοι είχαν πει, θα διαρκέσει κάποιους μήνες και μετά θα επέλθει ισορροπία.

Κριός: Προβολή και αναγνώριση

Δυναμικές αλλαγές και παρασκήνιο που σας ωφελεί. Ξεκινάτε νέες κατασκευές σε ακίνητα. Ένας κρυφός ή παράνομος έρωτας και συναναστροφές με ύποπτης ηθικής πρόσωπα. Πολλά γίνονται στο υποσυνείδητό σας. Υποχρεώσεις σας δημιουργεί ο κοινωνικός και φιλικός σας κύκλος. Η πανσέληνος θα σας φέρει δυσκολίες στον τομέα της καριέρας και του συντρόφου. Οι πελάτες σας είναι ιδιαίτερα δύστροποι αλλά και χειριστικοί. Ξέρετε να ξεγλιστράτε από τέτοιες καταστάσεις. Μια οικονομική συμφωνία ίσως ανεβάσει τα εισοδήματά σας. Μια ξαφνική τύχη, οικονομικής αλλά και ερωτικής φύσεως. Καιρός για αναβάθμιση.

Ταύρος: Ευεργεσίες από φιλικά πρόσωπα

Προβληματίζεστε πολύ για την ασφάλειά σας και την επιβίωση και αλλάζετε πόρους επιβίωσης. Μια εργασιακή ευκαιρία θα φανεί ξαφνικά και πάρα τα σκαμπανεβάσματα το περιβάλλον της εργασίας σας είναι εξαιρετικό. Ένας φίλος ή απλός γνωστός γίνεται έρωτας ξαφνικά. Εύνοια στα οικονομικά σας. Φυσικά η ζωή σας δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και τα έξοδα ή κάποιες υποχρεώσεις πιέζουν. Το καλό είναι ότι βγάζετε για να δίνετε. Αν κάποιοι έχετε θέμα υγείας, θα σας ταλαιπωρήσει για δέκα μέρες ακόμα, αλλά θα δείτε βελτίωση σημαντική μέσα στον Μάιο. Μεγάλες ευεργεσίες από φιλικά πρόσωπα.

Δίδυμοι: Νομικά θέματα σε εξέλιξη

Κινητικότητα στην καριέρα και θέματα που αφορούν τον γάμο σας. Προσοχή στην υγεία και την ψυχολογία, προβλήματα στον ύπνο και το νευρικό σας σύστημα. Παρά την πίεση που βιώνετε, τα όνειρα και οι επιδιώξεις σας «ανθίζουν» και οι φίλοι και συνεργάτες σάςυποστηρίζουν πολύ. Η καριέρα σας είναι ένας  τομέας που ίσως λάβετε θεϊκή καθοδήγηση για να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας. Ερωτικά σάς απασχολεί το μυαλό ένας περίεργος έρωτας. Η πανσέληνος σας φορτίζει ερωτικά και σας δημιουργεί μια αλλόκοτη ρομαντική διάθεση με πρόσωπα του παρελθόντος. Κύκλοι που κλείνουν και ανοίγουν νέοι.

Καρκίνος: Επιτέλους «ανθίζει» η καριέρα σας

Πολλά ήταν τα προβλήματα τους τελευταίους μήνες που διορθώνονται αυτήν την περίοδο. Οικογενειακή ευτυχία και νομική δικαίωση σε κάτι που ίσως αφορά συνεργασίες. Έχετε αναπτύξει ιώβειο υπομονή. Δύσκολοι συνεργάτες και ακατανόητες εντάσεις με στόχο το πρόσωπό σας. Τώρα όμως με τη σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς έχετε εύνοια. Οι ελεύθεροι γνωρίζετε έναν έρωτα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή με άτομα του εξωτερικού. Ευκαιρία να κατατροπώσετε κάποιον από τον επαγγελματικό σας χώρο που ίσως σας υπονόμευε, καθώς τώρα έχει χάσει τις δυνάμεις του. Η πανσέληνος αναστατώνει την οικογένεια και την καριέρα σας.

Λέων: Οικονομική στήριξη και πολύ σύντομα

Σκέπτεστε να πάρετε κάποιο δάνειο ή κάποια  επιδότηση. Έρχεται βοήθεια από χρήματα άλλων. Προσοχή όμως στους όρους και στις δεσμεύσεις που θα χρειαστεί να λάβετε απέναντι στους σπόνσορες και τους δανειστές σας. Μέσα σε όλα θα νιώσετε την ερωτική αναγέννηση που προσφέρουν ο Άρης και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων. Βελτίωση και στην υγεία. Θαυμάσια περίοδος για επενδύσεις αν έχετε το κεφαλαίο ή αν επενδύσουν άλλοι σε ένα δικό σας project. Νιώθετε την πίεση των ευθυνών. Θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στην καριέρα σας και τώρα είναι η ευκαιρία.

Παρθένος: Θαυμάσιες συνεργασίες στον ορίζοντα

Δέχεστε υποστήριξη από σύντροφο και συνεργάτες. Είναι πραγματικά θείο δώρο αυτό. Εργασιακή κούραση και πολλές υποχρεώσεις. Προσοχή, διότι κάποιοι ίσως περάσετε κάποιο έλεγχο είτε ποιοτικό είτε κρατικό. Οικονομική μικρή και παροδική άνοδος. Ξαφνικό ταξίδι επαγγελματικό και αναψυχής. Ερωτική αναγέννηση μιας σοβαρής σχέσης ή του γάμου σας. Νέες θαυμάσιες συνεργασίες που θα πάνε εξαιρετικά καλά. Λίγα θεματάκια με τα παιδιά σας έχετε εδώ και πολύ καιρό και θα συνεχίσουν. Διάθεση να ανανεώσετε τη βιβλιοθήκη σας και να ασχοληθείτε με ασυνήθιστη λογοτεχνία. Απόκτηση τεχνολογικών γνώσεων ή εκπαίδευση στην εργασία.

Ζυγός: Προσοχή σε υγεία και εργασιακά

Εντάξει, ο σύντροφός σας είναι κεράκι αναμμένο
για χάρη σας αυτόν τον καιρό. Γενικότερα δέχεστε βοήθεια και από το περιβάλλον αλλά και στα εργασιακά σας. Υγεία που επηρεάζεται από τη χρήση αλκοόλ ή φαρμάκων. Γενικά οι Ζυγοί θέλετε να ξεφεύγετε από τα στριμώγματα, τις κακοτοπιές και την κούραση. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Παρότι έχετε βάλει τα μεγάλα μέσα, ίσως χρειάζεται να παραδεχθείτε ότι δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Κρυφή ατζέντα πίσω από τις καλοσύνες και τα τερτίπια που σας κάνουν αξιολάτρευτους. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και πριγκίπισσες.

Σκορπιός: Δυσκολίες αλλά και ευκαιρίες…

Τα αδέλφια σάς βοηθούν και η οικογένεια σάς αγκαλιάζει και σας τρέφει ενεργειακά. Η πανσέληνος έχει ωροσκόπο Σκορπιό και επηρεάζεται το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο. Σας φέρνει δυσκολίες και ανατροπές σε συνεργασίες και επικοινωνία. Θα υπάρξουν όμως και ξαφνικές ευκαιρίες. Κοιτάξτε να επωφεληθείτε από τη θετική και θαυματουργή όψης Δία – Ποσειδώνα. Εκφράζεστε πιο καλλιτεχνικά από ποτέ. Μεγάλη έμπνευση στους καλλιτέχνες, δημιουργία έργου. Εξαιρετική ανάπτυξη και κινητικότητα στα εργασιακά σας. Ευλογίες και τύχη έχουν τα παιδιά πολλών Σκορπιών. Άλλοι ίσως σκέπτεστε να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο. Ερωτεύεστε ρομαντικά και εξιδανικευμένα.

Τοξότης: Θαύματα που περιμένατε, ήρθαν…

Ένα οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί βρίσκει λύση. Εμπιστευθείτε λίγο τα άτομα της οικογένειάς σας. Προστατέψτε τους γέροντες γονείς σας. Καλή ευκαιρία για να μάθετε μια νέα τέχνη ή να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο. Νέοι έρωτες σε περιβάλλον εκπαίδευσης ή ακόμα και στο γυμναστήριο. Επαγγελματικές ευεργετικές αλλαγές. Ίσως δείτε την αλλαγή μέσα από απώλειες που θα αποδειχθούν απαραίτητες στο εγγύς μέλλον. Νέες συνεργασίες αλλά και πολλά από τα όνειρά σας καρποφορούν. Νιώθετε την ανάγκη για αυτοέκφραση και καλή επικοινωνία. Τα παιδιά σάς δίνουν χάρες. Πιθανή απόκτηση κατοικιδίου. Αλλαγή συνεργατών.

Αιγόκερως: Αλλαγές και μετακομίσεις 

Μαθημένα τα βουνά στα χιονιά… Ξέρετε κι εσείς πώς να αποφεύγετε τους σκοπέλους που σας έχουν βάλει διάφοροι παράλογοι άνθρωποι. Τουλάχιστον, απ’ ό,τι φαίνεται, τέτοια άτομα προσελκύετε τώρα τελευταία. Οικονομικές ευκαιρίες, αυξήσεις αλλά και υποχρεώσεις. Βοήθεια από περιβάλλον και αδέλφια. Αλλαγές και μετακομίσεις θα κάνετε στον χώρο της οικίας ή της εργασίας. Ίσως κάνετε μερικά σεμινάρια επιμόρφωσης ή εναλλακτικών μεθόδων ευεξίας, διατροφής και άλλα παρόμοια. Κάποιο από τα άτομα της οικογένειάς σας χρειάζεται ιατρική περίθαλψη. Προετοιμαστείτε για σημαντικές μελλοντικές αλλαγές. Η ζωή δεν σας καλύπτει…

Υδροχόος: Μαθημένοι στα δύσκολα

Και εσείς σαν τους φίλους Αιγόκερους «τραβάτε» περίεργες καταστάσεις πάνω σας. Τα καλά νέα είναι ότι προσελκύετε και οικονομική ανάπτυξη. Αυτό σας σώζει από πολλά δεινά και είναι από μόνο του ένα θαύμα. Αλλαγές στα εργασιακά. Δεν είστε ικανοποιημένοι από τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες σας. Οικογενειακές αλλαγές. Πιθανή ανακαίνιση και ανανέωση σπιτιού. Θα χρειαστεί να ρυθμίζετε συνεχώς υποχρεώσεις και προκλήσεις σε διάφορους τομείς μέχρι να φύγει ο Κρόνος από το ζώδιό σας, και αυτό δεν θα γίνει σύντομα. Ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει και ένα νομικό θέμα λύνετε υπέρ σας.

Ιχθύς: Τύχη και ευλογίες

Επιτέλους ήρθε η ώρα που περιμένατε εδώ και μήνες και όλοι οι αστρολόγοι εκθείαζαν την άφιξη της όψης του Δία και του Ποσειδώνα. Είναι οι δυο κυβερνήτες-ευεργέτες σας. Μέσω υμών θα περάσει πολλή θετική ενέργεια στον υπόλοιπο κόσμο. Επέκταση και εξάπλωση. Από την άλλη μεριά, θα βιώσετε ξαφνική απομάκρυνση και δυσκολίες με αδέλφια, συνεργάτες και περιβάλλον. Η λύση θα έρθει από το χέρι του Θεού. Συνεχίστε να πιστεύετε στα θαύματα. Τα οικονομικά σας καλυτέρα, με προοπτικές επιτέλους. Πολλοί ίσως είχατε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Ο καιρός θα φέρει νέες ευκαιρίες. Να είστε έτοιμοι για αλλαγές.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: [email protected]

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας