Τώρα: Αστυνομική επιχείρηση στην οδό Μενάδρου -24 προσαγωγές

Τώρα: Αστυνομική επιχείρηση στην οδό Μενάδρου -24 προσαγωγές

Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή αστυνομική επιχείρηση στην οδό Μενάνδρου, πίσω από το παλιό Δημαρχείο η οποία πραγματοποιείται αμέσως μετά τη χθεσινή φονική συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, με ένα νεκρό για τα πόστα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε συνολικά 24 προσαγωγές και διενεργούν ενδελεχείς ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή. Την ίδια ώρα γίνεται γνωστό πως έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες της δολοφονίας και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη υπήρξε ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ περίπου τριάντα αλλοδαπών, που σημειώθηκε το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας. Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ενός και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του άλλου.

Η άγρια αυτή συμπλοκή, στην οποία έπεσαν πυροβολισμοί και χρησιμοποιήθηκαν, επίσης, μαχαίρια, όπως εκτίμησε η αστυνομία πρόκειται για ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Γιατί τι ακριβώς συνέβη χθες μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Δείτε το τι συνέβη σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας των μαγαζιών της περιοχής εδώ

 

Σχόλια