0:09 Σάββατο 20 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Αύγουστος Κορτώ για Βασίλη Παπαθεοδώρου: «Βιάζονται παιδιά για να απολαμβάνουν το θέαμα διεστραμμένα καθίκια»

Αύγουστος Κορτώ για Βασίλη Παπαθεοδώρου: «Βιάζονται παιδιά για να απολαμβάνουν το θέαμα διεστραμμένα καθίκια»

Με ένα οργισμένο μήνυμα στο facebook αναφέρθηκε στο θέμα ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ που τόνισε πως γνώριζε τον Βασίλη Παπαθεοδώρου και πως εύχεται πολλά χρόνια φυλακή αν τελικά αποδειχθεί η ενοχή του.

Η ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ έχει ως εξής: «Στην επίγεια κόλαση, υπάρχουν πολλά επίπεδα βαρβαρότητας και φρίκης – και το να βιάζονται παιδιά εφτά κι οχτώ χρονώ για να απολαμβάνουν το θέαμα τα διεστραμμένα καθίκια που με τον τρόπο αυτό διασπείρουν και διαιωνίζουν το ασύλληπτο, ασυγχώρητο έγκλημα, πιθανώς να είναι ο πάτος της κόλασης.

Ένα παιδί που υφίσταται τέτοια θηριώδη κακοποίηση, είναι σαν να το σκοτώνεις. Όσοι γιατροί και να πέσουν πάνω του, όση στοργή κι αν λάβει, πώς να διαχειριστεί τέτοιο τραύμα; Πώς να ορθοποδήσει, να εμπιστευτεί ενήλικους και συνομήλικους, πώς να ερωτευτεί, να δώσει συναινετικά το κορμί του; Πώς να αποφύγει τη λήθη των ουσιών που είναι συχνά η μοίρα τέτοιων ρημαγμένων παιδιών;

Δεν θέλω ούτε να γράψω τ’ όνομά του, γιατί εννοείται πως τον ήξερα, στον ίδιο εκδότη ήμασταν ένα φεγγάρι. Δεν το χωράει το μυαλό μου – να γράφεις βιβλία για παιδιά, να κλείνεις το αρχείο του Word, και να ανοίγεις το αρχείο της κόλασης. Πολλά, πολλά χρόνια φυλακή. Τίποτα άλλο».

«Όποιος καταναλώνει παιδική πορνογραφία, κι άρα βάζει λεφτά στις τσέπες των παραγωγών της, είναι υπεύθυνος για ΚΑΘΕ βιασμό παιδιού που απεικονίζεται στα φρικώδη βίντεο» πρόσθεσε σε σχόλιο κάτω από την ίδια δημοσίευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Η ανακοίνωση των εκδόσεων Καστανιώτη για τη σύλληψη του συγγραφέα

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Ποιος είναι ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας