12:27 Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Αυτός είναι ο γόνος εφοπλιστικής οικογένειας που συνελήφθη για απάτες

Αυτός είναι ο γόνος εφοπλιστικής οικογένειας που συνελήφθη για απάτες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας που συνελήφθη χθες το απόγευμα είναι ο Σπύρος Λαιμός, και είναι γόνος της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών Λαιμού.

Σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης 33 ετών και ένα ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούν απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για απάτη και πλαστογραφία με ποινή κάθειρξης 12 ετών, απόφαση του Τριμελούς Εφετείου για απάτες με ποινή κάθειρξης 10 ετών, απόφαση του Τριμελούς Εφετείου για κάθειρξη 8 ετών και απόφαση του Τριμελούς για απάτη, με κάθειρξη 3 ετών.

Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντα είχε εκδοθεί ένταλμα από τέταρτο τακτικό ανακριτή για απάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz.gr o συλληφθείς χρησιμοποιούσε το όνομα της οικογένειάς του για να καταστρώνει κάθε είδους απάτες. Μάλιστα συνελήφθη όταν έβγαλε τον σκύλο του βόλτα! Ο Σπύρος Λαιμός αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα…

Η οικογένεια Λαιμού ασχολήθηκε με την ναυτιλία το 1905 με την απόκτηση του ατμόπλοιου “Μαριέττα Ράλλη” από κοινού με τις Οικογένειες Πατέρα και Χατζηπατέρα. Είναι μία από τις πλέον πολυπληθείς του ελληνικού εφοπλισμού.

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας