0:52 Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: 72 ημέρες χωρίς να πάει κανένας στο επισκεπτήριο της φυλακής

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: 72 ημέρες χωρίς να πάει κανένας στο επισκεπτήριο της φυλακής

Ο συνήγορός του είναι ο μοναδικός άνθρωπος που επισκέπτεται τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη φυλακή από την πρώτη μέρα της προσαγωγής του μέχρι και αυτές τις ώρες. Ούτε ο αδερφός του, με τον οποίο έχουν πολύ καλή σχέση, αλλά ούτε και κάποιος από το οικογενειακό ή φιλικό του περιβάλλον έκανε αίτημα επισκεπτηρίου, όπως αποκαλύπτει στην «ON time» ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Δεν έχει κάνει κανένα επισκεπτήριο πλην των συνηγόρων του, δεν έχει ζητήσει κανείς να τον δει», δηλώνει ο συνήγορός του, ενώ προσθέτει πως και ο πελάτης του είχε δηλώσει εξαρχής πως θα ήθελε να μη μιλήσει με κανέναν, καθώς περνά δύσκολες στιγμές, όντας μετανιωμένος για όσα έπραξε και τον πόνο που προκάλεσε σε πολλούς ανθρώπους.

Φοβάται μην αποκαλυφθεί ο συνεργός του

Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωαννίδη, δεν είναι απομονωμένος, η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική, ενώ δεν είναι καθόλου ανήσυχος, όπως ισχυρίζονται πηγές που υποστηρίζουν πως φοβάται μην αποκαλυφθεί ο συνεργός του. Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι αναφορές που θέλουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να είχε συνεργό στον οποίο αποκάλυψε τη δολοφονία της Καρολάιν και από τον οποίο ζήτησε βοήθεια ώστε να καλύψει τα ίχνη του. Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται τη συμμετοχή άλλου ατόμου.

«Δεν υπάρχει συνεργός, πρόκειται για μυθοπλασία όλο αυτό που ακούγεται. Ούτε πριν από την πράξη ούτε μετά επικοινώνησε με κάποιον» δηλώνει ο συνήγορός του, ενώ, όπως λέει, μέσα στον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν νέα στοιχεία της δικογραφίας που πιθανότατα θα ρίξουν φως σε κάποιες πτυχές της υπόθεσης.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ένα το χελιδόνι» τραγουδούν υγειονομικοί έξω από το υπουργείο Υγείας (Βίντεο)

Φωτιά ΤΩΡΑ σε κτήριο στην Αθήνα (Βίντεο – Φώτο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας