4:59 Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Μπαλάσκας για Λύτρα: «Χρωστούσε παντού, σε 10 μέρες βγαίνει το σπίτι του σε πλειστηριασμό» (Βίντεο

Μπαλάσκας για Λύτρα: «Χρωστούσε παντού, σε 10 μέρες βγαίνει το σπίτι του σε πλειστηριασμό» (Βίντεο

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης, ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος εξαιτίας της παραβίασης των περιοριστικών όρων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Στο επίκεντρο, εκτός από την ειδεχθή πράξη στην οποία προέβη ο γνωστός δικηγόρος, είναι και τα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Λύτρας έχει πολλά χρέη, και ακίνητα που έχουν τεθεί σε πλειστηριασμό.

O Στάυρος Μπαλάσκας μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση Λύτρα

«Έχουν γίνει αναφορές για τον κ. Λύτρα ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Κάπου αναφέρθηκε πως από τις 9 υποθέσεις που έπαιρνε, πληρωνόταν τη μία. Στις άλλες έμπαινε με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και παραγκωνίζοντας πολλές φορές συναδέλφους του. δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Αναλάμβανε τις υποθέσεις δωρεάν.

Ο κ. Λύτρας το έκανε υπέρμετρα, ενώ το κάνουν όλοι, και το έκανε για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Χρωστούσε παντού, είχε και βοήθεια από την οικογένειά του. ο στόλος των super cars που διέθετε κόστιζε μισό εκατομμύριο ευρώ. το γραφείο του στην Εμ. Μπενάκη είχε βγει στο σφυρί 10 φορές και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το κρατούσε.

Το σπίτι της γυναίκας του ήταν αρρύθμιστο, σε 10 μέρες θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, είναι η μεζονέτα και το πάρκινγκ στο Χαλάνδρι», είπε ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Χρωστούσε στην ΑΑΣΔΕ πολλά. και για να κάνει όλες αυτές τις πατέντες οικονομικά, τα είχε μεταβιβάσει στην σύζυγό του. τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι ήταν να πληρωθούν μισθοί, τα σχολεία των παιδιών, και πολλά έξοδα στην Κύπρο. Υπήρχαν χρήματα στο σπίτι μετρητά, ένα μεγάλο ποσό. Θα γίνει οικονομικός έλεγχος στα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία του Απόστολου Λύτρα», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε βίντεο από την δράση της σπείρας Ρομά που ξάφριζε σπίτια και καταστήματα και στη Λακωνία

Π. Κουσουλός: Ο Απόστολος Λύτρας δεν παραδόθηκε γιατί οι γιατροί του έλεγαν να μη βλέπει ειδήσεις (Βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας