19:39 Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Μπάσιμο για να αρπάξουν τον Φορτούνη!

Μπάσιμο για να αρπάξουν τον Φορτούνη!

Τον Κώστα Φορτούνη έχουν στη λίστα τους στην Μπεσίκτας. Και θα προσπαθήσουν να τον πάρουν, αν δεν ανανεώσει ο Ογκουζάν Οζιακούπ. Αυτό μεταδίδουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, με την ιστοσελίδα ajansbesiktas.com να γράφει. «Αν φύγει ο Ογκουζάν, θα έρθει ο Φορτούνης. Αν το συμβόλαιο του Ογκουζάν, που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, δεν ανανεωθεί, τότε θα έρθει ο Κώστας Φορτούνης», γράφει το κείμενο και συνεχίζει.

«Η διοίκηση της Μπεσίκτας θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Ογκουζάν Οζιακούπ, που επίκειται να υπογράψει τον Ιούνιο του 2018, σε περίπτωση που δεν δεχτεί την ανανέωση μετά τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν. Ο προπονητής Σενιόλ Γκιουνές είναι αντίθετος να φύγει ο παίκτης, αλλά αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, ο ιδανικός είναι ο Κώστας Φορτούνης».

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ, σημειώνει. «Ο πρόεδρος θα προσπαθήσει για δεύτερη φορά. Ο πρόεδρος Φικρέτ Ορμάν, στενός φίλος του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε ζητήσει στις αρχές της σεζόν τον παίκτη, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση. Ο Φορτούνης βρίσκεται στη λίστα της Μπεσίκτας εδώ και τέσσερα χρόνια και ο Γκιουνές απαίτησε, σε περίπτωση που φύγει ο Οζιακούπ, να έρθει ο Φορτούνης».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας