6:35 Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Big Brother: Η τηλεθέαση και ο 26χρονος κτηνοτρόφος που μπήκε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού»

Big Brother: Η τηλεθέαση και ο 26χρονος κτηνοτρόφος που μπήκε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού»

Tο βράδυ της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το δεύτερο live του Big Brother. Από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» αποχώρησε η Βασιλική Χάνου, ενώ στην έναρξη της εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τη δική του τοποθέτηση για το απαράδεκτο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού, στηρίζοντας απόλυτα τις κινήσεις του ΣΚΑΪ και τον τρόπο που αντιμετώπισε το περιστατικό.

Το δεύτερο live του Big Brother σημείωσε υποχώρηση στα νούμερα τηλεθέασης, σε σχέση με το πρώτο live και τα καθημερινά επεισόδια. Συγκεκριμένα, εξασφάλισε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 19,1%, ενώ σε τέταρτο (23:45 – 23:59) έφτασε μέχρι το 25,9%. Στο δυναμικό κοινό (18-54), ο μέσος όρος ήταν 20%, ενώ στο τέταρτο (23:45 – 23:59) ανέβηκε μέχρι το 26,4%.

Νίκος Ζέκος: Ο 26χρονος κτηνοτρόφος από το Κιλκίς

Ο Νίκος Ζέκος είναι ένας 26χρονος κτηνοτρόφος, πατέρας 2 παιδιών, με καταγωγή από το χωριό Ίσωμα του Κιλκίς. Δυναμικός αλλά κυρίως αυθεντικός χαρακτήρας αφήνει την οικογένεια του για το Big Brother. Αυτό που θα του λείψει περισσότερο είναι η επαφή με τη φύση και τα ζώα του. ,

«Δήλωσα συμμετοχή στο Big Brother για να βοηθήσω την οικογένειά μου οικονομικά. Είμαι δυναμικός χαρακτήρας και έχω μεγάλη υπομονή. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά για την οικογένειά μου και μου αρέσει να είμαι ειλικρινής και ευθύς. Δεν μπορώ να κάνω παρέα με τους ψεύτες, τους υποκριτές και αυτούς που νομίζουν ότι κάποιοι είναι. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα δει ένα παιδί της επαρχίας, όπως υπάρχουν πολλά παιδιά σαν εμένα, και αυτό θα τους αρέσει» ανέφερε ο Νίκος Ζέκος στο εισαγωγικό βίντεο πριν μπει στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας