0:45 Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Big Brother στην παραλία της Φτελιάς

Big Brother στην παραλία της Φτελιάς
  • Με μήνυσή του ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης, μηνύει την εταιρία που εκμεταλλεύεται χώρους στην παραλία της Φτελιάς της Μυκόνου
  • Ο δικηγόρος καταγγέλλει πως η παράνομη βιντεοπαρακολούθηση της παραλίας της Φτελιάς είναι από τις 6 Οκτωβρίου σε γνώση του Αστυνομικού Τμήματος της Μυκόνου
  • Διαβάστε όλες τις αποκαλύψεις που έχει κάνει το eReportaz

Με μήνυσή του ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης, μηνύει την εταιρία που εκμεταλλεύεται χώρους στην παραλία της Φτελιάς της Μυκόνου καθώς και κάθε υπεύθυνο γιατί παράνομα εγκατέστησαν βιντεοκάμερες παρακολούθησης της παραλίας.

Ο δικηγόρος καταγγέλλει πως η παράνομη βιντεοπαρακολούθηση της παραλίας της Φτελιάς είναι από τις 6 Οκτωβρίου σε γνώση του Αστυνομικού Τμήματος της Μυκόνου, όπως προκύπτει από την έκθεση κατάσχεσης ενός ψηφιακού μέσου αποθήκευσης (USB) στο οποίο περιέχεται βιντεοληπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, στο οποίο φαίνεται η κίνηση στον εξωτερικό χώρο του διαμερίσματος ιδιοκτησίας της εταιρίας “FTELIA PROPERTY LIMITED”.

Πάντως, μέχρι και σήμερα το Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου δεν προέβη σε καμία ενέργεια κατά της εταιρίας και των εκπροσώπων της, που ομολογημένα, πραγματοποιούν βιντεολήψεις στην παραλία της Φτελιάς, προσβάλλοντας τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των λουόμενων.

Το eReportaz επικοινώνησε με τον δικηγόρο, οποίος μας ενημέρωσε για μία ακόμη απρόσμενη εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον κ. Γκαρίπη, ένας από τους εντολείς του, γνωστός ρομαντικός Μυκονιάτης, ο οποίος παρότι είναι συνιδιοκτήτης των αγροτεμαχίων στη Φτελιά, στην παραλία την οποία πρόκειται να δραστηριοποιηθεί μεγάλη επιχείρηση ψυχαγωγίας μετά τις σθεναρές αντιδράσεις του κατά της εταιρίας και των παρανομιών βρέθηκε εγκλεισμένος στην ψυχιατρική κλινική του Θριασίου.

Να θυμίσουμε, το μαφιόζικο χτύπημα σε βάρος του δικηγόρου με “λεία” τις δικογραφίες της Φτελιάς που καίνε – τους ξενόφερτους στην τελευταία παρθένα παραλία της Μυκόνου – “επενδυτές”.  

Μαφιόζικη διάρρηξη στη Μύκονο (φωτό)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μύκονος – Φτελιά: Έδωσαν την παραλία σε εταιρεία που παρουσίασε μαϊμού ενοικιάσεις καταστημάτων

Στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος η Λ. Κονιόρδου

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας