3:06 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Χάκαραν τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και ..."πέθαναν" τον Ντόναλντ Τραμπ

Χάκαραν τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και ..."πέθαναν" τον Ντόναλντ Τραμπ

«Με λύπη μου σας ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου, ο Ντόναλντ Τραμπ πέθανε» ήταν η ανάρτηση του γιου του στην πλατφόρμα Χ. Μία ανάρτηση όμως, που αποδείχθηκε πως έγινε από χάκερς και όχι από τον αληθινό γιο του πρώην προέδρου.

Ακολούθησαν αρκετές αναρτήσεις σύμφωνα με τις οποίες ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πεθάνει, ωστόσο όλες τους έχουν πλέον διαγραφεί από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις ήταν στον λογαριασμό της πλατφόρμας Χ, ο οποίος έχει περίπου 10 εκατ. ακόλουθους, για λιγότερο από μία ώρα πριν διαγραφούν.

Αμέσως μετά, ο οργανισμός Τραμπ ανακοίνωσε πως ο λογαριασμός παραβιάστηκε. Επίσης, ο Άντριου Σουραμπιάν, εκπρόσωπος του Τραμπ Τζούνιορ ανήρτησε στην πλατφόρμα Χ πως «ο λογαριασμός του Ντον έχει χακαριστεί», προσθέτοντας ότι η ανάρτηση «προφανώς δεν ήταν αληθινή».

Μια από τις αναρτήσεις έγραφε: «Με λύπη μου σας ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου Ντόναλντ Τραμπ πέθανε. Θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος το 2024». Ένας άλλος είπε ότι η Βόρεια Κορέα «πρόκειται να γεμίσει καπνούς», ενώ σε μια άλλη αναφέρονταν «μερικά ενδιαφέροντα μηνύματα» με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα Τζέφρι Έπσταϊν. Άλλοι ανέφεραν τον Ρίτσαρντ Χερτ, έναν influencer κρυπτονομισμάτων που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, και τον YouTuber Λόγκαν Πολ.

Την ίδια ώρα όμως που ο γιος του Ντόναλντ Τραμπο τον παρουσίαζε ως νεκρό, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δημοσίευε ένα άσχετο μήνυμα στον λογαριασμό του Truth Social.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας