22:07 Τρίτη 24 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Χαμόγελα στην Κρήτη: Ξύπνησε η 36χρονη έγκυος με κορονοϊό που είχε διασωληνωθεί

Χαμόγελα στην Κρήτη: Ξύπνησε η 36χρονη έγκυος με κορονοϊό που είχε διασωληνωθεί

Ευχάριστα τα τελευταία νέα από την Κρήτη για την 36χρονη έγκυο που είχε διασωληνωθεί αφού νόσησε με κορονοϊό. Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης σε σχέση με την 36χρονή έγκυο που χρειάστηκε διασωληνωθεί στην ΜΕΘ covid του νοσοκομείου. Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ και τεράστιας αγωνίας για τους συγγενείς και τους φίλους της, η 36χρονη γυναίκα έχει πλέον επαφή με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζελείου νοσοκομείου, Κώστα Τερζάκη που μίλησε στο ekriti, τις προηγούμενες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία αφύπνισής της.

«Η 36χρονη έχει ξυπνήσει και πλέον δεν είναι διασωληνωμένη, παραμένει όμως στη ΜΕΘ. Το έμβρυο είναι καλά στην υγεία του και παρακολουθείται από τους γιατρούς» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου.

«Όλα καλά» σημείωσε ο κ. Τερζάκης, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της υγείας της 36χρονης γυναίκας που είχε διασωληνωθεί στις 28 Αυγούστου με τους γιατρούς κάποια στιγμη να εκφράζουν φόβους ακόμα και για τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες και μετά από ιατρικό συμβούλιο είχε αποφασιστεί να προχωρήσει καισαρική τομή που θεωρητικά θα μπορούσε να βοηθήσει έγκυο και έμβρυο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας