Χαμός από κόσμο στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αμερικάνικης ταινίας

Χαμός από κόσμο στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αμερικάνικης ταινίας

Παρά τις προειδοποιήσεις για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιοχή του Συντάγματος, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε πίσω από τα κιγκλιδώματα για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα αμερικάνικης ταινίας.

Το «Born to be Murdered» έχει μετατρέψει από το πρωί σε  κινηματογραφικό πλατό την πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους, καθώς πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την περιέργεια πολλών ανθρώπων, που έχουν μαζευτεί στο σημείο, για να παρακολουθήσουν από κοντά τα γυρίσματα της αμερικανικής υπερπαραγωγής στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος του διάσημου Ντένζελ Ουάσιγκτον, ο εντυπωσιακά ανερχόμενος Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον.

Κι αν οι Έλληνες ήταν ενημερωμένοι για το τι συνέβαινε εκεί, οι τουρίστες απορημένοι ρωτούσαν να μάθουν τι συμβαίνει.

Από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες κομπάρσοι και φυσικά το τεχνικό επιτελείο και οι ηθοποιοί της ταινίας προκειμένου να φέρουν σε πέρας τις σκηνές που έχει ορίσει ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Όπως όλα δείχνουν, αυτήν την ώρα γυρίζονται σκηνές που απεικονίζουν επεισόδια και συγκρούσεις διαδηλωτών με ΜΑΤ.

Λόγω των κινηματογραφικών γυρισμάτων, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06.00΄ – 18.00΄, στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

· Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.

· Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

· Πλατεία Συντάγματος.

Σχόλια