Πέμπτη 8 Μαΐου 2025

Χαμός με Βορίδη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: “Η μόνη αφασία είναι η δική σας διαπιστωμένη, πανταχόθεν”

Ο Μάκης Βορίδης ήταν το πρόσωπο που ολοκλήρωσε τις ομιλίες στη συνεδρίαση της Βουλής για την προανακριτική του Χρήστου Τριαντόπουλου, για την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών.

Το “αθώος” της Κωνσταντοπούλου, που έφερε την ατάκα περί “αφασίας…παντοχόθεν”

Ενώ ο κ. Βορίδης εξηγούσε τα επιχειρήματά του για την προανακριτική, από το έδρανό της η Ζωή Κωνσταντοπούλου  φώναξε: «Αθώος».

«Αφασίας!» του απάντησε η Κωνσταντοπούλου, για να ακολουθήσει το σχόλιο του Μάκη Βορίδη: «Η μόνη αφασία κα Κωνσταντοπούλου είναι η δική σας διαπιστωμένη, πανταχόθεν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρασε με 277 ψήφους η πρόταση για Προανακριτική για τον Χρήστο Τριαντόπουλο

Το σχέδιο “ReArm Europe” για την ενίσχυση της άμυνας της ΕΕ, παρουσίασε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν – Στοχεύει στην κινητοποίηση €800 δισ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ