15:00 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Χαμός στην Καινούργιου με τον Αλεξάνδρου (Βίντεο)

Χαμός στην Καινούργιου με τον Αλεξάνδρου (Βίντεο)

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή Super Κατερίνα, στην οποία ήταν καλεσμένη η Ελισάβετ Σπανού. Η τραγουδίστρια υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η πλάκα των συνεργατών του, προκάλεσε τον θυμό του τελευταίου.

«Σου είπα να σταματήσεις. Όχι, μην γελάς. Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνω» είπε εκνευρισμένος. «Δεν υπάρχει πλάκα. Όχι, δεν θέλω να υπάρχει πλάκα. Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα ούτε από εσένα ούτε από εσένα που σας το έχω πει από το πρωί» τόνισε. Και συνέχισε: «Είναι κάτι που είναι θέμα σεβασμού σε κάτι που σας είπα από το πρωί. Είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για μένα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με μένα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος. «Εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Δημήτρης και καλά κάνει και βάζει το όριο του. Ναι κάνουμε πλάκα γιατί πραγματικά έχουν περάσει αλλά, όπως λέει και ο Δημήτρης, υπάρχει και παρελθόν και μέλλον που καλό είναι να τα σεβόμαστε» τόνισε, με τη σειρά της, η Ελισάβετ Σπανού.Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας