19:11 Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Χαμός στην Τουρκία με την φήμη "πέθανε από εγκεφαλικό ο Ερντογάν" μέσω twitter και αντιπολιτευτικών ΜΜΕ

Χαμός στην Τουρκία με την φήμη "πέθανε από εγκεφαλικό ο Ερντογάν" μέσω twitter και αντιπολιτευτικών ΜΜΕ

Η Τουρκία ασχολείται τις τελευταίες ώρες με την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Η ανάρτηση στο Twitter και η απάντηση μέσω δημοσιεύματος. Ένα νέο σεβντά μετά την οικονομία φαίνεται ότι έχουν τις τελευταίες ώρες οι Τούρκοι μετά τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε χρήστες του Twitter που παρουσίαζαν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να έχει χάσει τη ζωή του και φιλοκυβερνητικές εφημερίδες που έσπευσαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια εξαπολύοντας επίθεση στα «αριστερόστροφα τρολ του διαδικτύου».

erdogan-geni-akit εγκαφαλικό ερντογαν

Τη «φυτιλιά» έβαλε βουλευτής του κόμματος CHP (το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία) σύμφωνα με τον οποίο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει υποστεί εγκεφαλικό και η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή. Ο Aykut Erdoğdu στην ανάρτησή του στο Twitter την οποία δεν έχει αποσύρει, έγραψε ότι «τα μηνύματα στο WhatsApp για την υγεία του Ερντογάν επιμένουν… Η πολιτική ζωή μου έχει αναλωθεί στον αγώνα κατά του Ερντογάν. Υπέστην κατά συρροήν αδικίες με μηνύσεις του Ερντογάν σε βάρος μου. Η μόνη μου ευχή είναι ο Ερντογάν να συμμετέχει στις εκλογές υγιής και να κριθεί από τους πολίτες στην κάλπη».

Ακολούθησε σειρά αναρτήσεων στο Twitter οι οποίες, όπως γράφει σήμερα, Τετάρτη, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Akit έφεραν στα trends της Τουρκίας το hashtag #ölmüş (μτφ. νεκρός στα τουρκικά). Η εφημερίδα «δείχνει» ως υπαίτιο «τον στρατό των αριστερόστροφων τρολ» τα οποία καταγγέλλει ότι «έχασαν κάθε ίχνος ανθρωπιάς» προχωρώντας σε μια «σκανδαλώδη προπαγάνδα» σε βάρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Δεν μπορούν να αποδεχθούν ότι η χώρα έχει αναπτυχθεί κάτω από την στιβαρή ηγεσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» προστίθεται στο δημοσίευμα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας