12:55 Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Χατζηδάκης: «Δεν θα δεχθούμε παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου για το Σκοπιανό»

Χατζηδάκης: «Δεν θα δεχθούμε παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου για το Σκοπιανό»

Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να δεχθεί παιχνίδια για το Σκοπιανό, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από τον Πάνο Καμμένο“, τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης σε τηλεοπτική του παρουσία στο ΣΚΑΪ, επαναλαμβάνοντας τα λόγια του προέδρου της παράταξής του.

Αν υπάρξει μία κοινή και ξεκάθαρη πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων η Νέα Δημοκρατία θα καθίσει στο τραπέζι να την συζητήσει, μέχρι τότε δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο“, είπε, υποστηρίζοντας πως το κόμμα του δεν πρόκειται να εμπλακεί στα “παιχνίδια” των δύο κομμάτων που κυβερνούν.

Σε ό,τι αφορά τα θέμα των επιδομάτων, ο Κωστής Χατζηδάκης σημείωσε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει αύξηση, αλλά την ίδια ώρα υπάρχουν τρομερές περικοπές σε οικογένειες τρίτεκνων και πολύτεκνων.

«Κατά τα άλλα η κυβέρνηση που έχουμε έχει το θράσος να σημειώνει πως εκφράζει τους φτωχούς. Λένε πως οι φόροι έχουν ζημιωθεί σημαντικά από τα μέτρα. Αυτό όμως το γνωρίζει και η φυματική σαρανταποδαρούσα του κυρίου Τσακαλώτου», συμπλήρωσε το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, δήλωσε ότι η ΝΔ είναι υπέρ του θεσμού της διαμεσολάβησης, συμπλήρωσε όμως ότι «Η κυβέρνηση κάνει παραπάνω βήματα από τι μπορεί τελικά να βοηθά στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας