18:51 Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς που εμπλέκονταν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και αναβολικών

Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς που εμπλέκονταν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και αναβολικών

Δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αθήνα εμπλέκονται σε εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών, αλλά και αναβολικών ουσιών, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και της Αθήνας, καθώς και στις παραλιακές ακτές Λάρισας και Πιερίας στο διάστημα του καλοκαιριού!

Κατά τις έρευνες που έκαναν στα σπίτια των δυο αστυνομικών στην Αθήνα οι συνάδελφοί τους της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, κατασχέθηκαν 21 χάπια άγνωστης σύστασης που εστάλησαν για χημική ανάλυση και ένας τρίφτης. Ωστόσο, οι δυο αστυνομικοί δεν συνελήφθησαν και δεν ανακοινώθηκε αν διενεργείται σε βάρος τους πειθαρχική έρευνα.

Η δράση της σπείρας εξακριβώθηκε ύστερα από πολύμηνη μεθοδική έρευνα και το Σάββατο οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε Λάρισα, Αθήνα και Πιερία, όπου συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα, επτά Έλληνες, τρεις Ελληνίδες και δυο αλλοδαποί. Σε βάρος τεσσάρων Ελλήνων και ενός αλλοδαπού, είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, όπως και σε βάρος ενός ακόμη αλλοδαπού που αναζητείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

 

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας