1:58 Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Χρ. Σπίρτζης: «Δικαιωμένος» μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη Σύμβαση 717

Χρ. Σπίρτζης: «Δικαιωμένος» μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη Σύμβαση 717

«Διπλά δικαιωμένος» αισθάνεται ο πρώην υπουργός Μεταφορών επί ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη σύμβαση 717 για την τηλεδιοίκηση.

Ο κ. Σπίρτζης αισθάνεται διπλά δικαιωμένος για το ότι εκείνος ήταν που ζήτησε «πρώτος να συσταθεί προανακριτική επιτροπή για τις τυχόν ποινικές ευθύνες στην πορεία υλοποίησης της σύμβασης».

«Τώρα μπορεί ο κάθε πολίτης να κατανοήσει γιατί ζητούσα να γίνει προανακριτική επιτροπή και στη συνέχεια ειδική επιτροπή που προβλέπει το Σύνταγμα για διερεύνηση των πιθανών ευθυνών μου» τονίζει. Σημειώνει δε ότι «οι ευθύνες δεν είναι γενικές, αλλά προσωποποιημένες».

«Με εξαίρεση τους συγγενείς των θυμάτων και την ελληνική κοινωνία, που απολύτως αιτιολογημένα και δίκαια αναζητούν την πλήρη διαλεύκανση κάθε πτυχής και του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και των πεπραγμένων όλων στο σιδηρόδρομο, ρωτάμε σήμερα τους υπόλοιπους και δυστυχώς είναι πολλοί, ποιος θα ζητήσει πρώτος συγγνώμη;» αναφέρει ο κ. Σπίρτζης καλώντας τη ΝΔ να ζητήσει «συγγνώμη για τη στοχοποίησή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν. Ανδρουλάκης: Εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης μπροστά στο πάρτι συμφερόντων και κερδοσκοπίας

Διήμερη περιοδεία του Στ. Κασσελάκη στην Πελοπόννησο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας