3:03 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Χριστίνα Μπόμπα: «Χρειαζόμουν ξεκούραση και απείχα 1,5 μήνα από τα social media»

Χριστίνα Μπόμπα: «Χρειαζόμουν ξεκούραση και απείχα 1,5 μήνα από τα social media»

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ότι απείχε από τα social media επειδή χρειαζόταν ξεκούραση, μια δήλωση που ενόχλησε τη Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Για την επιστροφή της στα social media μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα στην κάμερα του MEGA αποκαλύπτοντας ότι ο λόγος που απείχε ενάμισι μήνα επειδή ήθελε να ξεκουραστεί.

«Χρειαζόμουν ξεκούραση και απείχα 1,5 μήνα από τα social media. Δεν με απασχολούν τα αρνητικά σχόλια, έχω μπλοκάρει πολύ κόσμο. Έχω πάρα πολλά «καρπούζια» κάτω από τη μασχάλη μου και δεν κυνηγάω κάτι στην τηλεόραση», είπε η ινφλουένσερ.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Φλόριντας Πετρουτσέλι, η οποία ανέφερε ότι δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα όταν υπάρχουν γυναίκες που εργάζονται 12 ώρες τη μέρα, γράφουν χιλιόμετρα και έχουν παιδιά.

«Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα κορίτσι πολύ γλυκό και πολύ όμορφο. Όμως δε μπορώ να καταλάβω τον λόγο που πρέπει κάποιος να ενημερώνει ή να λέει ότι “θα σταματήσω από τα social media γιατί θέλω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και είμαι κουρασμένη”. Όταν ακούς για γυναίκες που δουλεύουν 12 ώρες και κάνουν 80 χιλιόμετρα καθημερινά κι έχουν και 2-3 παιδιά, εμένα μου γυρίζει το μάτι όταν ακούω αυτό το πράγμα».


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας