21:20 Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Χριστίνα Σκέντζιου: Παραιτείται σήμερα η Πρόεδρος του Ιωνικού Νικαίας

Χριστίνα Σκέντζιου: Παραιτείται σήμερα η Πρόεδρος του Ιωνικού Νικαίας

Χριστίνα Σκέντζιου: Μετά την “εξαφάνιση” του προέδρου του Ιωνικού…

Ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας με την πρόεδρο Χριστίνα Σκέντζιου να παραιτείται εντός της ημέρας στον απόηχο της εξαφάνισης του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Τσάπα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz η δημοσιογράφος αναμένεται να επισημοποιήσει σήμερα την απόφαση που έχει λάβει εδώ και ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Όπως είχε δημοσιεύσει και η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» την Κυριακή η Χριστίνα Σκέντζιου αισθάνεται αδειασμένη από την εξαφάνιση Τσάπα και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Μιλώντας σε πρόσωπα του περιβάλλοντος της ανέφερε την απόφαση της να παραιτηθεί κάτι που θα γίνει τελικά σήμερα. Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νικαίας γνωστός και ως Έλληνας crypto εξαιτίας της εταιρείας Hellenic Coin που του ανήκει, βρίσκεται εδώ και 10 ημέρες εξαφανισμένος στο εξωτερικό. Λίγο πριν «αποδράσει» είχε ενθυλακώσει το μπλοκ επιταγών του Ιωνικού, ενώ είχε σηκώσει από τα ταμεία της ομάδας περισσότερα από 210.000 ευρώ. Ο ιδιος είχε επικοινωνήσει με δημοσιογράφο λέγοντας ότι βρίσκεται στο εξωτερικό για οικογενειακούς λόγους και ότι θα επέστρεφε σύντομα.

Όσοι γνωρίζουν όμως τις καταστάσεις στις οποίες φέρεται να έχει «εκτεθεί» ο επιχειρηματίας το αποκλείουν. Σε ότι αφορά τον Ιωνικό Νίκαιας μετά την παραίτηση Σκέντζιου είναι προφανές ότι η ομάδα μπαίνει σε περιδίνηση με την αγωνία να επικρατεί και τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας