4:01 Παρασκευή 24 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Χρήστος Βασιλόπουλος: Σκηνοθέτης μετά το τέλος της ακρόασης μου ζήτησε να γδυθώ τελείως

Χρήστος Βασιλόπουλος: Σκηνοθέτης μετά το τέλος της ακρόασης μου ζήτησε να γδυθώ τελείως

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ζει τα τελευταία χρόνια μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και αποκάλυψε τις δύο τραυματικές εμπειρίες που είχε βιώσει στην αρχή της καριέρας του τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

“Έχω μια πικρή εμπειρία , μια εμπειρία άχαρη και παγωτική ,με έναν σκηνοθέτη πολύ μεγάλο, ο οποίος με κάλεσε σε ακρόαση,” είπε ο ηθοποιός. “Ήμουν 19 χρονών, πήγαινα ακόμα στη σχολή και πήγα” ανέφερε ο Χρήστος Βασιλόπουλος. “Έψαχναν αγόρια για τον χορό. Ήμασταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, τελειώνει η ακρόαση και μου ζήτησε να γδυθώ, γδύνομαι και μένω με το εσώρουχο και μου λένε ότι πρέπει να γδυθείς εντελώς. Και ρωτάω γιατί και μου λέει γιατί πρέπει να δω. Ντύθηκα και έφυγα. Ένιωσα πολύ άβολα. Ο σκηνοθέτης δεν βρίσκεται πια στη ζωή οπότε δεν έχει νόημα να αναφέρω, ούτε να καταγγείλω, ούτε να πω κάτι. Όλοι έχουμε μια “παγωτική” ιστορία με κάποιους που καταχράστηκαν την εξουσία” τόνισε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συγκλονιστική μήνυση για τον ηθοποιό Ν.: “Έλεγε στο τηλέφωνο. Έλα εδώ, τον έχουμε”

 

Αποκάλυψη: Ο ηθοποιός που μηνύθηκε για βιασμό! Πως σχετίζεται με την καταγγελία του Νίκου Σ.


Χρήστος Βασιλόπουλος: “Εκφοβισμός” 

Το δεύτερο περιστατικό ήταν στην ηλικία των 23. Έχω κλείσει την πρώτη μου δουλειά στο Mega, κάνω το πρώτο επεισόδιο και φεύγει το επεισόδιο και πάει στο κανάλι. Δεν παίρνουν την έγκριση για μένα και με παίρνει ο σκηνοθέτης και μου λέει ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία. Παίρνω εγώ την παραγωγή και μιλάω με έναν παραγωγό που του λέω ότι θα πρέπει να πληρωθώ για το επεισόδιο που δούλεψα και εκείνος μου απαντά ότι δεν θα πληρωθώ γιατί δεν έχει προβληθεί το επεισόδιο και αν πας σε δικηγόρο θα φροντίσω να μην δουλέψεις ξανά στην τηλεόραση. Προφανώς ήταν εκφοβισμός. Μετά από αυτό το περιστατικό δεν μπόρεσα να μιλήσω, δεν μπόρεσα να το μοιραστώ. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να το καταλάβεις», ανέφερε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας