19:56 Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά Νέα Μέτρα: Κλείδωσε το Rapid test παντού και για εμβολιασμένους στα Ρεβεγιόν

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά Νέα Μέτρα: Κλείδωσε το Rapid test παντού και για εμβολιασμένους στα Ρεβεγιόν

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,  κλείδωσε η απόφαση της κυβέρνησης να μπαίνουν όλοι οι εμβολιασμένοι με υποχρεωτικό Rapid Test, μετά την απόφαση να μην μπαίνουν καθόλου οι ανεμβολίαστοι.

Με δεδομένο ότι η μετάλλαξη Όμικρον είναι ήδη παρούσα στη χώρα μας, στην κυβέρνηση θέλουν γιορτές και ρεβεγιόν με ασφάλεια. Γι΄ αυτό και η κυβέρνηση θέλει να κλείσει και το «κενό» του testing για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, με δεδομένο ότι για τα Χριστούγεννα έχει διανεμηθεί self test σε όλους τους πολίτες. Έτσι, κλείδωσε και για εμβολιασμένους η είσοδος στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης με rapid test και για τους εμβολιασμένους, προκειμένου να υπάρξει η ελάχιστη δυνατή διασπορά και να εντοπιστούν έγκαιρα τυχόν ασυμπτωματικοί φορείς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Έτσι, η κυβέρνηση θα έχει μοιράσει δύο self test για όλους πριν και μετά τις γιορτές και ενδιαμέσως θα ζητά ακόμα και από πολίτες που έχουν εμβολιαστεί να υποβληθούν σε ένα προληπτικό test, επιδιώκοντας να λειτουργήσουν όλες οι δραστηριότητες με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Αυτό που μένει να αποφασιστεί είναι ποιος θα πληρώσει το rapid test, ο πολίτης ή το κράτος;

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας