0:23 Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Χρυσούπολη: «Δεχόταν απειλές από την δουλειά του» λένε οι συγγενείς του καθ΄ομολογία δολοφόνου - Δεν είχε απολυθεί από την δουλειά αλλά παραιτηθεί

Χρυσούπολη: «Δεχόταν απειλές από την δουλειά του» λένε οι συγγενείς του καθ΄ομολογία δολοφόνου - Δεν είχε απολυθεί από την δουλειά αλλά παραιτηθεί

Ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας του 52χρονου στην Χρυσούπολη της Καβάλας αναφέρει ότι δεχόταν bullying από το θύμα ακόμη και εκτός του χώρου εργασίας, όμως όπως αποκαλύπτεται δεν απολύθηκε από την δουλειά του αλλά παραιτήθηκε.

Τέλος έλαβε η υπόθεση θανάτου του 52χρονου που βρέθηκε νεκρός έξω από το εργοστάσιο που εργαζόταν στην Χρυσούπολη Καβάλας. Ένας 25χρονος εργάτης του ίδιου εργοστασίου ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον 52χρονο.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας του 52χρονου στην Καβάλα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του 25χρονου εργαζόμενου.

Όπως αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», οι κάτοικοι της Χρυσούπολης είχαν αρχίσει να στρέφουν τις υποψίες τους στο πρόσωπο του 25χρονου, καθώς είχαν δει τη μηχανή του να περνά από την περιοχή εκείνο το πρωί. Μάλιστα, τόνισαν πως πρόκειται για μία χαρακτηριστική μηχανή, που ελάχιστοι έχουν στη Χρυσούπολη.

Εκείνο που τους έκανε εντύπωση είναι ότι εκείνη την ημέρα ο 25χρονος χρησιμοποίησε τη μηχανή του για να μετακινηθεί προς το λατομείο, ενώ συνήθως έπαιρνε το λεωφορείο μαζί με τους άλλους εργάτες. Οι κάτοικοι αναφέρουν πως είδαν τον 25χρονο να οδηγεί σαν ζαλισμένος τη μηχανή.

Στο Live News μίλησαν στενοί συγγενείς του δράστη, οι οποίοι έκαναν λόγο για ένα φιλότιμο παιδί, ενώ δεν το χωρά ο νους τους πως προχώρησε σε μία τέτοια πράξη.

«Όλα έγιναν ξαφνικά και απότομα. Κανένας μας δεν ήξερε τίποτα. Εγώ όταν είδα που ήρθε η Ασφάλεια το πρωί και πήρε όλη την οικογένεια, άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες. Νόμιζα ότι τους κάλεσαν όλους από το εργοστάσιο», δήλωσε ο θείος του 25χρονου και συμπλήρωσε:

«Το παιδί δεχόταν απειλές από τον 52χρονο καθημερινά. Όταν σχολούσε από τη δουλειά ερχόταν και μου τα έλεγε. Το παράπονό του ήταν γιατί δεν έπαιρνε άδεια, τον κρατούσε εκεί για να καθαρίζει τα φρεάτια του εργοστασίου. Αυτό το παιδί το μεγάλωσα με τα χέρια μου».

«Έχω μεγάλο πόνο. Είναι ένα παιδί από τα λίγα, το πιο φιλότιμο από όλα τα εγγόνια μου. Ήταν το πιο καλό παιδί», είπε η γιαγιά του 25χρονου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μήνυμα Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους
Σεπόλια: Συνελήφθη ο δράστης της ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας