2:02 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Χτίσαμε Γέφυρα Ζωής με τον Παρούμπα για την Πριγκίπισσα Παναγιώτα

Χτίσαμε Γέφυρα Ζωής με τον Παρούμπα για την Πριγκίπισσα  Παναγιώτα

Το σύνθημα είναι FUCK THE CANCER με την μικρή Παναγιώτα να βγαίνει Νικήτρια Ζωής μέσα από όλο αυτό.
Μια Αληθινή Ηρωίδα 8 ετών λέει FUCK THE CANSER και τον Νικάει

Ρεπορτάζ Άννα Τσιάλτα

Ο Πάρης Κοντόπουλος και η Γέφυρα Ζωής στηρίζουν όλο αυτό μαζί με την Αιγίδα του Δήμου 3Β και τον Δήμαρχο ο οποίος προσφέρει την αίθουσα Ιωνία στην Βούλα για όλο αυτό. Εγινε χαμός την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο φιλανθρωπικό χορό που οργανώθηκε και το E-reportaz ήταν εκεί σε όλο αυτό μαζί με τα παιδιά που έδωσαν το σύνθημα οτι μπορεί να είναι διαφορετικά αλλά ξέρουν να δίνουν μάχες ζωής.


Ο Πάρης Κοντόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας Παρούμπας, είναι ο άνθρωπος που έμαθαν όλοι να χορεύουν στους ρυθμούς του.
Ο Πάρης ξεκινώντας πριν χρόνια την Παρούμπα είμαι σίγουρη πως δεν ήξερε ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις.

Παρεμβατικός όπως ό ίδιος λέει και ‘’αναρχικός’’ με την καλή έννοια κάνει τα πάντα να γυμνάσει όλους τους ανθρώπους με ελληνική μουσική αλλά δίνει έμφαση στους ιδιαίτερους ανθρώπους στους κανονικούς όπως τους ονομάζει ο ίδιος και ιδιαίτερα σε όλα εκείνα τα παιδιά τα πιο ιδιαίτερα που τον έχουν ανάγκη.

Καταφέρνει να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο και σε όλες τις πόλεις αλλά και τις χώρες.
Μαζί με την Γέφυρα Ζωής που είναι πλέον ο δικός τους άνθρωπος κάνει μαθήματα σε παιδιά με ιδιαιτερότητες και προσπαθεί μαζί τους να περνάει πολύτιμο χρόνο απλά κάνοντας τα να χαμογελάνε.

Η ιστορία του Πάρη Κοντόπουλου και της μικρής Παναγιώτας ξεκίναει κάπως έτσι
Θα ήθελα πολύ να μάθετε όλοι γιατί κάποιες ιστορίες είναι η αρχή του Καλού !!

”Η μικρή Παναγιωτίτσα λοιπόν η καινούργια φίλη και αγαπημένη μικρή του φίλη πια τον γνώρισε το Καλοκαίρι στην Τήνο.
Πήγε κοντά του και του είπε… Είσαι ο Πάρης; Ο Παρούμπας μου… Θέλω να ξέρεις του είπε ότι βλέπω τα βίντεο σου όταν κάνω χημειοθεραπείες και γελάω. Μαζί σου δεν καταλαβαίνω το φάρμακο και όταν χορεύεις γελάω πολύ…
Συγκλονισμένος ο Πάρης καταλαβαίνετε…. Η μικρή Παναγιώτα από τότε, είναι σε κάθε του μάθημα και χορεύει μαζί του όσο φυσικά της το επιτρέπουν και οι γιατροί της.”Ο Πάρης λοιπόν μαζί με την Γέφυρα Ζωής αποφάσισαν να δώσουν ένα μάθημα χορού σε όλες τις γυναίκες και τα παιδιά που ακολουθούν τον Πάρη και να κάνουν ένα φιλανθρωπικό με σύνθημα Ζωής.
Το σύνθημα είναι Fuck The Canser … Γιατί η μικρή μας Παναγιώτα όπως λένε και οι γονείς της και οι γιατροί της έδωσε αυτή την μάχη και βγήκε Νικήτρια Ζωής.

Η Γέφυρα Ζωής είναι ένας Απογευματινός Εθελοντικός Πολυχώρος Δημιουργίας και Έκφρασης Παιδιών και Νέων με Αναπηρία, που ιδρύθηκε το 2012 από Γονείς Παιδιών με Αναπηρία. Είναι ένας νέος χώρος όπου απασχολούνται, κάθε απόγευμα, παιδιά με ΑΝΑΠΗΡΙΑ μέσω των εθελοντικών δραστηριοτήτων της.

Στο event αυτό μαζί μας και η Κατερίνα Λιόλιου που είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια της μικρής Παναγιώτας και φυσικά ήταν εκεί για να στηρίξει όλο αυτό και φυσικά να τραγουδήσει και να χορέψει μαζί της. Είναι χρόνια φίλη του Πάρη και φυσικά το κορίτσι αυτό με το απίστευτο ταλέντο δεν θα έλεγε όχι στην μικρή ηρωίδα !!

Όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε να στηρίξουμε όλο αυτό και η ΜΠΑΜ με το E-reportaz σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε για όλο αυτό το σκοπό που αξίζει να μάθουμεαυτό το event
Υπάρχει έγκριση από τους γονείς της Παναγιώτας για την δημοσίευση των φωτογραφιών καθώς και των υπόλοιπων φωτογραφίων απο την Γέφυρα Ζωής

Φωτογραφίες από τον αγαπημένο φωτογράφο Γιάννη Γκογκόπουλο που στήριξε την εκδήλωση

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας