12:14 Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Δ. Λιγνάδης: Τα ντοκουµέντα για τον βιασµό στην Επίδαυρο

Δ. Λιγνάδης: Τα ντοκουµέντα για τον βιασµό στην Επίδαυρο

Νέα δεδομένα στο θρίλερ του βιασμού στην Επίδαυρο το 2015 προκύπτουν από την πλέον πρόσφατη κατάθεση του Αιγύπτιου Σ.Σ. ενώπιον της Ανακρίτριας.

Toυ ΣΤΑΘΗ ΜΠΑΛΤΑ

O Aιγύπτιος, που είχε καταγγείλει τον πρώην διευθυντή του Εθνικού, έδωσε νέα ημερομηνία και στοιχεία για ό,τι έγινε σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου (που κατονόμασε), το 2015

Ο 24χρονος, σήμερα, καταγγέλλων προσήλθε το πρωί της Παρασκευής 5 Μαρτίου ενώπιον της Ανακρίτριας, Παρασκευής Μπότση και ανασκεύασε ένα μέρος των στοιχείων που είχε εισφέρει στις προηγούμενες καταθέσεις του για τον βιασμό που φέρεται να υπέστη από το ∆ημήτρη Λιγνάδη πριν από έξι χρόνια.

Κατάθεση

Στην κατάθεσή που αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» ο 24χρονος, σήμερα, Αιγύπτιος επεσήμανε ότι η φερόμενη ως σεξουαλική κακοποίηση από τον Λιγνάδη δεν έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2015 αλλά την 26η Ιουλίου του ίδιου χρόνου. Προς επίρρωσιν των όσων ισχυρίζεται ανέφερε και το όνομα του φίλου του Τ.Μ. με τον οποίο φέρεται να ταξίδεψε (μαζί και με τον ∆ημήτρη Λιγνάδη) στην Επίδαυρο.

Παράλληλα, εγχείρισε στην ανακρίτρια συμπληρωματικό υπόμνημα που περιλαμβάνει αντίγραφο από μια συνομιλία της 24ης Ιουλίου στην εφαρμογή Μessenger, στην οποία ο μάρτυρας Τ.Μ. τον ρωτούσε εάν θα πήγαιναν μαζί στο σπίτι του ∆ημήτρη Λιγνάδη, προκειμένου να μεταβούν από εκεί και οι τρεις στην Επίδαυρο.

«Ο ίδιος μου θύμισε την ημερομηνία και το έψαξα μετά στο κινητό μου και το βρήκα. Ο ίδιος θυμόταν πάρα πολλά από την Επίδαυρο, τα οποία εγώ τα……………………………………

Διαβάστε τη συνέχεια στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μήνυση-σοκ για Λιγνάδη: “Είχε στον υπολογιστή του αρχεία με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και έναν μεσήλικα. Με ζάλισε και με βίασε”

Λιγνάδης: Κατάσχεσαν στο διαμέρισμα ερωτικά βοηθήματα σεξομαζοχιστικού τύπου που δεν είχαν πάρει στην πρώτη έρευνα!

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας