14:52 Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Δ. Μάντζος: Ο κ. Μητσοτάκης απέσυρε τον κ. Πνευματικό γιατί «μαρτύρησε» ότι η απαξίωση και αποδόμηση του ΕΣΥ είναι πολιτική επιλογή της ΝΔ

Δ. Μάντζος: Ο κ. Μητσοτάκης απέσυρε τον κ. Πνευματικό γιατί «μαρτύρησε» ότι η απαξίωση και αποδόμηση του ΕΣΥ είναι πολιτική επιλογή της ΝΔ

“Με καθυστέρηση μίας ημέρας, ο κ. Μητσοτάκης αποσύρει τον “μαρτυριάρη” κ. Πνευματικό”, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, για την αποχώρηση του κ. Πνευματικού από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια.

Ο κ. Μάντζος υποστήριξε πώς δεν το έκανε “για τις απαράδεκτες κυνικές δηλώσεις του, αλλά γιατί “μαρτύρησε” ότι η απαξίωση και αποδόμηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι πολιτική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας”.

Πρόσθεσε ότι “είχε σε ανύποπτο χρόνο προειδοποιήσει και ο σημερινός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σκέρτσος, προεξοφλώντας ότι δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσουμε ένα “πολυτελές” Σύστημα Υγείας. Πραγματικά και διαχρονικά ανάλγητοι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Ανδρουλάκης: «Εγγυόμαστε ότι θα αναγεννήσουμε το ΕΣΥ και θα οικοδομήσουμε μια δημόσια παιδεία με ευκαιρίες σε όλα τα ελληνόπουλα»

ΣΥΡΙΖΑ: Από τον Απρίλιο έχει αποκαλύψει ο Πνευματικός την κρυφή ατζέντα ΝΔ στην Υγεία

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας