1:16 Σάββατο 20 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Δ. Σούρας για υπόθεση Πετραλώνων: Όλα αυτά που λένε τα παιδιά είναι αλήθεια - Είναι αλήθεια τα τέρατα που διηγούνται; Δυστυχώς ναι!

Δ. Σούρας για υπόθεση Πετραλώνων: Όλα αυτά που λένε τα παιδιά είναι αλήθεια - Είναι αλήθεια τα τέρατα που διηγούνται; Δυστυχώς ναι!

Για την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε σήμερα η 22χρονη για την υπόθεση των Πετραλώνων μίλησε σήμερα ο έγκριτος ψυχίατρος και τεχνικός σύμβουλος της 22χρονης και του συγγραφέα Χρίστου Κρεμνιώτη Δημήτρης Σούρας στον εκδότη και δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΙΚΑ 90.1.

Ο κ. Σούρας αναφέρθηκε στην συμπληρωματική κατάθεση της 22χρονης για την οποία ανέφερε ότι τώρα αποφάσισε να ανοίξει την ψυχή και να πει όλες τις αλήθειες που έπρεπε να πει, περιέγραψε όλα αυτά που έζησε,  όπως γνωρίζετε στην οικογένεια υπάρχουν διάφορες σχέσεις, της αγάπης της προστασίας, ενοχών, του απαραίτητου, του φόβου, του άγχους… Στο σημείο αυτό δημοσιογράφος ρώτησαν αν το έκανε αυτό ότι δεν τα είπε από την πρώτη στιγμή γιατί κάποιους ήθελε να προστατεύσει προφανώς για να απαντήσει ο ψυχίατρος ότι αυτό εννοείται. Ένα παιδί δεν μιλά από την πρώτη στιγμή γιατί ήθελε να προστατεύσει αυτούς με τους οποίους ζούσε. Και συνέχιζε λέγοντας ο κ. Σούρας ότι όλον αυτό τον τρόπο ζωής οι συγκεκριμένοι γονείς τον είχαν περάσει στα παιδιά σαν κάτι το φυσιολογικό.

Στη συνέχεια απαντώντας στις ερωτήσεις του κ. Κουσουλού ο ψυχίατρος κ. Σούρας αναφέρθηκε και στον 17χρονο που αυτή τη στιγμή δεν είναι και δικός του τεχνικός σύμβουλος μια και είναι ανήλικος, για την πορεία της αναδοχής από τον συγγραφέα και τελικά δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει την γνώμη του εγκρίτου ψυχιάτρου ο δημοσιογράφος κ. Κουσουλός είπε στον κ. Σούρα “επειδή σέβομαι την επιστημοσύνη σας, την οξυδέρκεια σας και την ειλικρίνεια σας, από αυτά που έχετε δει, από τις συζητήσεις που έχετε κάνει ποιο είναι το συμπέρασμα σας”;

Όλα αυτά που λένε τα παιδιά είναι αλήθεια! Θα μου πείτε είναι αλήθεια αυτά τέρατα, όχι τα τέρατα οι άνθρωποι, αλλά τα τέρατα που διηγούνται. Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι και όλα αυτά είναι αλήθεια. Και συνέχισε λέγοντας ο κ. Σούρας ότι θα ξαναπώ για ακόμη μία φορά ότι ένα δισεκατομμύριο μέσα μου να καταλάβω ότι κάτι είναι διαφορετικό θα είμαι εγώ ο πρώτος που θα το καταγγείλω και θα φύγω….

Ακούστε εδώ όλο το ηχητικό ντοκουμέντο και τα όσα συζήτησαν οι δύο άνδρες τόσο για την υπόθεση των Πετραλώνων όσο και για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολωνός: Η θεία της 12χρονης αποκαλύπτει – «Όταν είδα τα βίντεο είχα εφιάλτες»

Κιβωτός του Κόσμου: Με νεύρα η πρεσβυτέρα στην πρώτη εμφάνιση μετά τις καταγγελίες – «Ρε άντε φύγετε από εδώ»

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας