Ξεκινούν οι εργασίες για το πανηγύρι της Γιάννας

Ξεκινούν οι εργασίες για το πανηγύρι της Γιάννας

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόεδρο της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου
Τη σύνθεση της Επιτροπής για τη διοργάνωση «Ελλάδα 2021» ανακοινώνουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η κυρία Αγγελοπούλου έφτασε στη Βουλή στις 10.20 το πρωί, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Θεόδωρο και τον γιο τους Παναγιώτη, ενώ τους υποδέχθηκε με θερμή χειραψία ο πρόεδρος του κοινουβουλίου Κώστας Τασούλας. Η πανηγυρική εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής γίνεται στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και της συνεργασίας της με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, ενόψει της προετοιμασίας της χώρας μας για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία, κηρύττει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, σήμερα στις 10:30.

Η πανηγυρική εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα Γερουσίας του ελληνικού κοινοβουλίου ενώ τις εργασίες θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi/programma/

http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi/programma/

Σχόλια