0:49 Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Δεν χωρούν όλοι στο ίδιο τσουβάλι

Δεν χωρούν όλοι στο ίδιο τσουβάλι

Τον θυμό τον καταλαβαίνουμε, την οργή που κάπου θέλει να ξεσπάσει, ναι, την καταλαβαίνουμε, τον πόνο που σου μαυρίζει την ψυχή και σε κάνει μερικές φορές να λες και πράγματα που δεν τα εννοείς, ναι, τον καταλαβαίνουμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι αυτούς που βάζουν στο ίδιο τσουβάλι αυτούς που μας πλήγωσαν, για τον οποιοδήποτε δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο λόγο, με αυτούς που μόχθησαν και μοχθούν για να μας δώσουν την πληροφορία. Όσο πιο έγκυρη, όσο πιο πραγματική, όσο πιο ολοκληρωμένη…

Αυτούς που έβγαλαν στη φόρα και ξεσκέπασαν τις ελλείψεις, την αδιαφορία, τις παθογένειες του συστήματος, τις ευθύνες των πολιτικών και όσων είχαν ως υποχρέωσή τους την ευθύνη και το βάρος της ασφάλειάς μας. Οπουδήποτε, και όχι μόνο στα τρένα. Γιατί ευθύνες έχουν όλοι όσοι εργάζονται και υπάγονται σε αυτό που ονομάζουμε υπηρεσίες προς τον πολίτη.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι όλοι ανεξαιρέτως οι δημοσιογράφοι ως κομμάτια της διαπλοκής, «παπαγαλάκια» που προσπαθούν να φτιάξουν μία άλλη πραγματικότητα.

Νεαρά παιδιά στην πλειονότητά τους που από τα άγρια χαράματα βγαίνουν στον δρόμο, με βροχές, με κρύο, καύσωνες, που στήνονται ώρες για να πάρουν μια δήλωση, που είναι παρόντες στα ερείπια ή στα συντρίμμια και σε καταστροφές για να μας δώσουν την εικόνα. Την εικόνα που αυτοί, οι «τιμητές», παρακολουθούν ξαπλωμένοι στους αναπαυτικούς καναπέδες τους, ασφαλείς, κάνοντας κριτική χωρίς να έχουν να προτείνουν κάτι… Οι τύποι που λένε «δεν είναι δουλειά μου».

Κυρίως αυτοί που έχουν την δυνατότητα και εμφανίζονται σε ρόλους τηλεοπτικών κατηγόρων, που χτυπάνε το σύστημα και μαζί με το σύστημα και τον δημοσιογράφο που το στηρίζει.

Αυτό το σύστημα που έχει ταΐσει και συνεχίζει να ταΐζει τους ίδιους με χρυσά κουτάλια για να μας λένε μόνο αστεία. Πόσο γελάσαμε αλήθεια με την ελαφρότητά σας Κυρίως αυτοί που έχουν την δυνατότητα και εμφανίζονται σε ρόλους τηλεοπτικών κατηγόρων, που χτυπάνε το σύστημα και μαζί με το σύστημα και τον δημοσιογράφο που το στηρίζει.

Αυτό το σύστημα που έχει ταΐσει και συνεχίζει να ταΐζει τους ίδιους με χρυσά κουτάλια για να μας λένε μόνο αστεία. Πόσο γελάσαμε αλήθεια με την ελαφρότητά σας Κυρίως αυτοί που έχουν τη δυνατότητα και εμφανίζονται σε ρόλους τηλεοπτικών κατηγόρων, που χτυπάνε το σύστημα και μαζί και τον δημοσιογράφο που το στηρίζει. Αυτό το σύστημα που έχει ταΐσει και συνεχίζει να ταΐζει τους ίδιους με χρυσά κουτάλια για να μας λένε μόνο αστεία. Πόσο γελάσαμε αλήθεια με την ελαφρότητά σας…

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ereportaz.gr


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας