2:34 Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Δέσποινα Μοίρου: «Μου έκανε bullying ο Θανάσης Ευθυμιάδης» - Θα στηρίξει οικονομικά τις γυναίκες που δεν έχουν χρήματα για καταγγελία

Δέσποινα Μοίρου: «Μου έκανε bullying ο Θανάσης Ευθυμιάδης» - Θα στηρίξει οικονομικά τις γυναίκες που δεν έχουν χρήματα για καταγγελία

Η Ελληνίδα ηθοποιός, Δέσποινα Μοίρου, που κάνει διεθνή καριέρα μιλώντας στην on time λέει πως «στο εσωτερικό είχα θέματα όχι στο εξωτερικό. Είχα ένα περιστατικό στην Ελλάδα στο Αρχιπέλαγος. Δυστυχώς είχαμε τον Θανάση Ευθυμιάδη και έχασα επεισόδια εξ αιτίας του», είπε η ηθοποιός.

«Μου έκανε bullying γιατί θεωρούσε πως του έτρωγα τη δόξα»

«Μου έκανε bullying γιατί θεωρούσε πως του έτρωγα τη δόξα. Μίλησα στον σκηνοθέτη και ο Στράτος Μαρκίδης μου είπε είναι αφόρητη η κατάσταση, θα πρέπει να βγεις από μερικά επεισόδια. Μου απαγόρευε να δίνω συνεντεύξεις τύπου ‘»μην διανοηθείς και εμφανιστείς» μου έλεγε. Είχα πάθει τέτοιο σοκ, ειδικά μετά το ξύλο που είχα δεχτεί από τους μουσουλμάνους, όταν κάναμε τη σειρά «Αρχιπέλαγος», στην Ξάνθη. Είχα και αυτόν τον άνθρωπο με αυτή την άρρωστη φιλοδοξία του με πίεζε» αποκαλύπτει η Δέσποινα Μοίρου εξηγώντας πως για όλα φταίει η εγωπάθεια του «με Ζήλευε πως του έφαγα τη δόξα. Έκανε μαγκιές μόνο σε μένα που ήμουν νέα. Εγωπάθεια μεγάλη και σκέψου πως εγώ δεν είχα καν σκηνές μαζί του. Θυμάμαι είχα πάει καλεσμένη στον Θέμο Αναστασιάδη και έπαιρνε τους παραγωγούς και τους έκανε παράπονα γιατί πήγα και εκείνοι μου τα λέγανε… αν μπορούσε να με θάψει ζωντανή θα το έκανε. Ενώ με έδιωξε και από τη σειρά με αυτόν τον τρόπο απαιτούσε να του ζητήσω συγνώμη ήμουν σε ένα καμαρίνι και με έπιασαν τα κλάματα θυμάμαι…»

Στηρίζει τις γυναικείες καταγγελίες

Τέλος η Δέσποινα Μοίρου δηλώνει μέσω της ON time πως θα σταθεί οικονομικά σε κάθε γυναίκα που θέλει να προσχωρήσει σε καταγγελία και δεν έχει τα χρήματα «το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να μιλήσουν όλοι, από όλες τις δουλειές εγώ αν μια κοπέλα δεν έχει οικονομική δυνατότητα της πληρώνω εγώ τον δικηγόρο γιατί ξέρω άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μια δίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ: Τις 100 φτάνουν οι καταγγελίες για τον Φιλιππίδη

Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος: Γιατί δεν ανανέωσα την σύμβαση του Δημήτρη Λιγνάδη ως καθηγητή στο Εθνικό

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας