Διαφημιστική πινακίδα σε αυτοκινητόδρομο πρόβαλε πορνό [video]

Διαφημιστική πινακίδα σε αυτοκινητόδρομο πρόβαλε πορνό [video]

Η αστυνομία αναζητά τους δύο νέους που απέκτησαν πρόσβαση στο σύστημα της πινακίδας με παράνομο τρόπο για να προβάλλουν σε αυτή ακατάλληλο περιεχόμενο.

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Auburn Hills του Michigan (ΗΠΑ), όπου το βράδυ του Σαββάτου ακατάλληλα βίντεο έπαιζαν για αρκετή ώρα σε διαφημιστική πινακίδα δίπλα από πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο.

Η αστυνομία που ενημερώθηκε από καταγγελίες περαστικών κατά τις 22.30, επικοινώνησε με την εταιρεία στην οποία ανήκει η πινακίδα. Τελικά, οι αρμόδιοι τεχνικοί κατάφεραν να σταματήσουν την προβολή πορνό απενεργοποιώντας το σύστημα μετά από 30 περίπου λεπτά. Μέσα σε αυτό το διάστημα δεν έγινε γνωστό πόσα αυτοκίνητα είχαν περάσει από το σημείο.

Σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας φαίνονται δύο νέοι με κουκούλες να εισβάλουν στο δωμάτιο ελέγχου της πινακίδας. Οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση σε λάπτοπ συνδεδεμένο με την πινακίδα και στη συνέχεια φόρτωσαν τα ακατάλληλα βίντεο. Η κακόγουστη φάρσα των δύο νεαρών που πιθανότατα είναι φοιτητές από κοντινό κολέγιο, πήρε μεγάλη έκταση όταν μεγάλα αμερικανικά δίκτυα κάλυψαν το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις αρχές του Auburn Hills, η δημόσια προβολή και προώθηση πορνογραφικού υλικού τιμωρείται με πρόστιμο ύψους $500 ή ποινή φυλάκισης 90 ημερών.

πηγή: drive.gr

Σχόλια