14:53 Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Διαγωνιζόμενος με πρόβλημα ακοής διεκδίκησε μια θέση στο The Voice

Διαγωνιζόμενος με πρόβλημα ακοής διεκδίκησε μια θέση στο The Voice

Στο The Voice της χθεσινής Κυριακής  o 26χρονος Νικόλας Μουρτζάπης από την Πάτρα συγκίνησε με την παρουσία τους καθώς έχει σοβαρό πρόβλημα ακοής. Στο εισαγωγικό βίντεο που προλογίζει τον εαυτό του ανέφερε ότι ασχολείται με τη μουσική από μικρό παιδί και είναι αυτοδίδακτος στο πιάνο, ενώ παίζει και κιθάρα. Ο διαγωνιζόμενος αποκάλυψε πως όταν ήταν 21 ετών, διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια ασθένεια, η οποία προσβάλλει τον λαβύρινθο του αυτιού.

Πρόκειται για ένα αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο μελλοντικά μπορεί να προκαλέσει ολική απώλεια ακοής. Πίστεψε ότι όλα είχαν τελειώσει. Ξύπνησε ένα πρωί και είπε ότι δεν θα «το βάλει κάτω». Με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής και εξειδικευμένων γιατρών συνεχίζει να ασχολείται με το τραγούδι. Πήγε στο «The Voice» γιατί όπως είπε «Αν δεν το κάνω τώρα, μπορεί να μην έχω ποτέ ξανά αυτή την ευκαιρία στη ζωή μου».

«Σιγά σιγά χάνω μερικά ποσοστά της ακοής. Έχω χάσει 80% από το ένα αφτί, το άλλο είναι καλά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νικόλας. Ο διαγωνιζόμενος ερμήνευσε «Το Κύμα» από τις Melisses, αλλά δεν έπεισε τους coaches και καμία καρέκλα δεν γύρισε, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να μπει στο παιχνίδι. Οι coaches άκουσαν την ιστορία του και του ευχήθηκαν να έρθει και του χρόνου στο «The Voice».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυρτάλη Νομικού: Όσα θέλεις να μάθεις για την κόρη του εφοπλιστή Λουκά Νομικού και της Υβόννης Ζαχαρίου, που συμμετέχει στο The Voice

 

The Voice: O «τραγουδιστής του δρόμου» αναστάτωσε την Παπαρίζου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας