7:52 Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Διακινητής με τζετ σκι τραβά φουσκωτό με μετανάστες - Βίντεο ντοκουμέντο

Διακινητής με τζετ σκι τραβά φουσκωτό με μετανάστες - Βίντεο ντοκουμέντο

Ακόμα και με τζετ σκι οι διακινητές «σπρώχνουν» του μετανάστες στη χώρα μας

Με κάθε μέσο, ακόμα και με τζετ σκι, προσπαθούν οι διακινητές παράτυπων μεταναστών να τους προωθήσουν στον ελληνικό χώρο.

Όπως διακρίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ένας διακινητής οδηγεί τζετ σκι και το χρησιμοποιεί για να τραβήξει φουσκωτό με παράτυπους μετανάστες. Η πορεία του εντοπίζεται στο πλησιέστερο σημείο ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο στενό της Μυκάλης. Πρόκειται για το σημείο που οι τουρκικές ακταιωροί κάνουν την παρουσία τους αρκετά έντονη.

Πολλές φορές όχι μόνο δεν εμποδίζουν τους μετανάστες να έρθουν στην χώρα μας αλλά ουσιαστικά τους σπρώχνουν.


Έβρος: Εκατοντάδες μετανάστες περιμένουν να εισέλθουν στη χώρα μας

Την ίδια ώρα οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επαγρύπνηση καθώ πληροφορίες που φτάνουν στην ΕΛ. ΑΣ κάνουν λόγο για περισσότερους από 200 μετανάστες οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι στην απέναντι πλευρά του ποταμού Έβρου και περιμένουν να περάσουν από το τουρκικό έδαφος στη χώρα μας.

Σύμφωνε με πληροφορίες του Newsbomb.gr, το βράδυ της Τρίτης, ενημερώθηκαν σχετικά οι τουρκικές δυνάμεις οι οποίες με το πρώτο φως της ημέρας υποστήριξαν ότι θα μεταβούν στο σημείο για να τους απεγκλωβίσουν και να τους διασώσουν, όπως δηλαδή εννοούν οι τουρκικές αρχές τη διάσωση…

Τις τελευταίες ημέρες στον Έβρο από ελληνικής πλευράς έχει αναπτυχθεί πολύ ισχυρή δύναμη αστυνομική και στρατιωτική δύναμη, ειδικά στα σημεία που δεν προστατεύονται από φράχτη, όπως είναι και το συγκεκριμένο με τους εκατοντάδες μετανάστες που περιμένουν να περάσουν.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας