1:56 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Διάλογοι-σοκ των αθλητών που έπαιρναν τα αναβολικά με αυτούς που τους τα προμήθευαν

Διάλογοι-σοκ των αθλητών που έπαιρναν τα αναβολικά με αυτούς που τους τα προμήθευαν

Σάλος έχει ξεσπάσει από την δράση του κυκλώματος αναβολικών, το οποίο ξεσκεπάστηκε από την αστυνομία.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρόκειται για διεθνική εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην παρασκευή, διακίνηση και διάθεση αναβολικών ουσιών, στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού.

Η αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα σε πέραν της Αττικής, στην Κρήτη και στην Ήπειρο και συνελήφθησαν έντεκα άτομα (δέκα άντρες και μία γυναίκα).

Ομως αυτοί που σοκάρουν είναι οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Συνταρακτικοί διάλογοι μεταξύ των αθλητών και των προμηθευτών των αναβολικών.

Ενδεικτικά είναι τα όσα ανέφερε ένας αθλητής τζετ σκι: «Έχω τέσσερις μέρες πυρετό. Με πονάει όλο μου το σώμα. Δεν μπορώ να κουνήσω το πόδι μου». Με τον 31χρονο προμηθευτή των αναβολικών να του απαντάει: «Μην ανησυχείς. Θα σου δώσω άλλο σκεύασμα. Θα είσαι καλύτερα».

Οταν οι αθλητές παραπονιούταν για συμπτώματα στον οργανισμό, η ωμή απάντηση που έπαιρναν ήταν: «Μην κάνεις έτσι. Αυτά τα συμπτώματα είναι συνηθισμένα παγκοσμίως στους χρήστες». Προφανώς ο αθλητής είχε πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και το μέλος της «μαφίας» τον συμβουλεύει να πάρει… «Cialis» για τη στυτική δυσλειτουργία.

Χειροπέδες στο βασιλιά του Βody Βuilding

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας