9:16 Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Διαψεύδει το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα σχετικά με πιλότο ελικοπτέρου της, πως συνεχίζει να πετά ενώ έχει κριθεί ακατάλληλος

Διαψεύδει το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα σχετικά με πιλότο ελικοπτέρου της, πως συνεχίζει να πετά ενώ έχει κριθεί ακατάλληλος

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως υπάρχει χειριστής ελικοπτέρου της Αστυνομίας που συνεχίζει να πετάει, ενώ έχει κριθεί ακατάλληλος από γιατρούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Το προσωπικό της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας υποβάλλεται σε υγειονομικό έλεγχο από το Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής και παρακολουθεί την απαραίτητη εκπαίδευση με γραπτές εξετάσεις, ώστε να είναι ικανό για το χειρισμό των ελικοπτέρων της υπηρεσίας.

Συνεπώς, τα αναφερόμενα σε ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες και αφορούν χειριστή της υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.

Δείτε την αποκάλυψη του MEGA που το Αρχηγείο δηλώνει ότι “δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα στοιχεία για τον πιλότο ελικοπτέρου της Αστυνομίας που πετάει ενώ έχει κριθεί ακατάλληλος

Πάτρα: Ακόμα περιμένουμε να ακούσουμε μια διαφορετική επιστημονική άποψη – Καμία σχέση ο θάνατος Τζωρτζίνας με Μαλένα και Ίριδα- Ο Γρ. Λέων στον Π. Κουσουλό (ηχητικό)

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας