Διαψεύδει ο Μανιαδάκης τους εισαγγελείς Διαφθοράς!

Διαψεύδει ο Μανιαδάκης τους εισαγγελείς Διαφθοράς!

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Στη διάψευση των ισχυρισμών των εισαγγελέων Διαφθοράς ότι το διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2018 συναντήθηκε μαζί τους και τους εξέφρασε απειλές που δεχόταν από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος, Νίκος Μανιαδάκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τη συγκεκριμένη περίοδο δεν συναντήθηκε με τους εισαγγελικούς λειτουργούς καθώς βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό. Παράλληλα επισημαίνει ότι η συνάντηση με τον Στουρνάρα είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2018 και ως εκ τούτου είναι απίθανο έξι μήνες μετά να «θυμήθηκε» πιέσεις και εκφοβισμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναφορά των εισαγγελέων Διαφθοράς που δημοσιοποιήθηκε στο documentonews προκάλεσε την άμεση αντίδραση (!) του ελεγχόμενου πρώην αναπληρωτή Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Παπαγγελόπουλος κάνει λόγο για ανάγκη διερεύνησης της αναφοράς των εισαγγελέων. Αυτό το οποίο αξίζει πάντως να αναφερθεί πέραν της αυτόματης και συγχρονισμένης αντίδρασης του πρώην υπουργού είναι το γεγονός ότι οι εισαγγελείς Διαφθοράς (Τουλουπακη, Ντζουρας, Μανωλης) αποφάσισαν μετά από ένα χρόνο (!) να καταθέσουν αναφορά σχετικά με αυτά τα οποία φέρεται να τους είπε ο Μανιαδάκης. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Όχι μόνο για τις σκοπιμότητες οι οποίες ενδεχομένως κρύβονται αλλά και για την ανοικτή γραμμή η οποία ενδεχομένως εξακολουθεί να υπάρχει μεταξύ του κ. Παπαγγελόπουλου και των εισαγγελικών λειτουργών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μανιαδάκης- Gate: Οι καταθέσεις Μανιαδάκη για τους εμπλεκόμενους πολιτικούς

Στουρνάρας: Κατασκευάσματα οι αναφορές ότι εκβίαζα τον Μανιαδάκη

 

Σχόλια